Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kolcza godor
Kariatida
Bod Peter konyvtar
Vartemplom Sepsiszentgyorgy

Hozzászólások
Kőbánya...
Sepsi 2...
Változás...


Őrkő - Sepsiszentgyörgy

Őrkő - Sepsiszentgyörgy


Sepsiszentgyorgyon van egy erdekes hely, Orkonek hivjak. Hogy miert is Orko, talan regen innen orkodtek, vigyaztak a varost es kornyeket. Az Orkore legkonnyebben a Varadi-Bartalis emlekpark melletti fenyoerdoben kikapaszkodva juthatunk el.

Alattunk egy szeditoen mely kobanya es egy kisse tavolabb "Texas" hazai viskoi, lovakkal, disznokkal es sok-sok gyermekkel, zsivajjal.

De karpotol mindenert az itt elenk tarulo panorama, ellatunk egeszen a tusnadi szorosig, no meg a Bodoki havasok a Kincsassal es a Bodoki csuccsal, majd a Baroti hegyek, es igy tovabb....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Őrkő - Sepsiszentgyörgy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc