Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Renner borgyar
Ecsetgyar Kolozsvar
Egy kis szorakozas
Kepzomuveszeti Egyetem

Hozzászólások
Szomú hírek...
Nyárvégi séta...
Sok sikert...


Kolozsvári Szénafüvek

Kolozsvári Szénafüvek


A Kolozsvári Szénafüvek a Kolozsvártól északnyugatra, a város szélétől kb. 6 km-re található. Legkönnyebben a kajántói vám (Irisz telepi téglagyár) melletti dombnak tartó úton közelíthetjük meg. A Szénafüvek utcája, miután a házakat elhagyjuk, a volt Kolozsvári Állami Gazdaság gyümölcsösein halad át.

A Gella-hegy (505 m) magaslata után lankás térszínen ereszkedünk le az Elővölgybe (Meleg-patak völgyébe), melynek déli lejtőin feltűnnek a jellegzetes suvadások, vagy ahogy a helyi lakosok nevezik, elővölgyi koporsók (más népi megnevezésük szerint kecskehátak).

Biciklivel
kb. 40 - 60 perc Kolozsvár...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kolozsvári Szénafüvek rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc