Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Harangláb - Bözsefalva - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Harangláb - Bözsefalva turisztikai látnivalói

A Székelyudvarhely és Székelykeresztúr közötti főútról tábla jelzi a letérőt a település felé, mely egyszerre utca és város, falu. A magyarázat egyszerű...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Harangláb - Bözsefalva képtárból:

Településjelző táblák
Településjelző táblák
Főtér
Főtér
Traccs-placc
Traccs-placc
Kilátó torony
Kilátó torony
8960
8960

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Harangláb Bözsefalva fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Bözsefalva és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Harangláb!

A legközelebbi település Kisgalambfalva, 1,18 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Keresztúrtól Nagygalambfalváig Bethfalva. Kis-galambfalvi szoros. Kis-Galambfalva. Galathtető. Galath vára. Most látható maradványok, regék, hagyományok.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Harangláb Bözsefalva közelében?
- Kisgalamb Levendula Kisgalambfalva 1,2 km-re. A Kisgalamb Levendula egy kis levenduláskert Kisgalambfalván, a református templommal szemben, a Hősök emlékműve mellett.
- Kisgalambfalva 1,2 km-re. A Nagy-Küküllőn átvezető betonhíd után kezdődik Kisgalambfalva.
- Betfalva Hargita megye 1,3 km-re. Betfalva és Székelykeresztúr között ömlik a Nagy-Küküllőbe a Farkaslaka határában eredő Fehér-Nyikó.
- Református templom - Nagygalambfalva 2,8 km-re. A rengeteg érték közül említsük meg a Borsai Nagy Clara adományait, az 1789-ből származó festett templomajtót és az 1782-ből datált Úr asztalát.
- Református templom - Rugonfalva 3,2 km-re. 1968-ig községközpontja volt Betfalvának, Nagy- és Kiskedének. Feltételezem, hogy három harangja is van a templomnak - Esélyem sem volt a geodoboz keresésén "dolgozni", mivel a harangozó bácsi végig ott volt mellettem. (itt geodobozt is lehet keresni)
- Rák-tava Nagygalambfalva 3,2 km-re. Egy jómódú, ám gonosz lelkű özvegyasszony, Rákné élt benne, csúnya édeslányával és szépséges mostohalányával. Száraz ősz - A tó teljesen kiszáradtnak tűnik, vízfelület egyáltalán nem látszik, azért a kilátás szép.
- Várféle őrtorony Nagygalambfalva 4,1 km-re. Ezért csak amolyan vár féle.
- Bánatos királylány kútja Nagygalambfalva 4,2 km-re. Lélegzetvisszafojtva hallgattuk a mesét, s a szomorú éneket, amit az asszony olyan gyönyörűen énekelt, hogy még a felnőttek is megkönnyezték.
- Sóskút Székelykeresztúr 4,6 km-re. A Gyárfás-fürdőt tápláló Sóskút takarításakor Krisztus el?tt II századból, Marcius Aurelianus és Traianus idejéből származó szkíta és római pénzérméket találtak. Bükk - Eddig nem hallottam erről a fürdőről, de most meglátogattam. (turisztikai hely geoládával)
- Katolikus templom Székelykeresztúr 4,7 km-re. Székely- vagy Szitáskeresztúr a Székely előnevét onnan nyerte, hogy a lakói székelyek, a Szitás melléknevet pedig arról, hogy itt nagyban folyt a szitagyártás.
- Jézuskiáltó Székelykeresztúr 4,7 km-re.
- Molnar Istvan mellszobra Szekelykeresztur Cristuru Secuiesc 4,9 km-re.
- Egykori erődítmény Vártető Nagygalambfalva 5,1 km-re. Nagygalambfalvától három km-re délkeletre, a Vágás-patak völgye felett található a Vártető.
- Dianna Levendula Kert Székelykeresztúr 5,2 km-re. A levendulakertbe két kapun keresztül is be lehet jutni, a Kriza János utca 59, illetve a Székely utca 9 szám bejáratainál.
- Berde Mózes Unitárius Gimnázium Székelykeresztúr 5,3 km-re.
- Petőfi körtefája Székelykeresztúr 5,5 km-re. 1849 július 30-án Petőfi Székelykeresztúron, a Gyárfás udvarházban töltötte a segesvári csata előtti utolsó éjszakát. Öreg tanú - Rugonfalva után ez volt a következő állomásunk. (látnivaló és geodoboz)
- Unitárius és református templom Fiatfalva 6,3 km-re. Az 1567.
- Levendulás Csekefalva 6,6 km-re. A csekefalvi levendulaültetvény 2023-ban június 24 és július 16 között látogatható, nyílt napok keretén belül, hétköznapokon 15-20 óra között, hétvégeken 10-20 óra között.
- Ugron-kúria Fiatfalva 6,7 km-re. A jelenlegi L alakú, manzárdtetős kastély előtt már a 17-dik században volt itt udvarház - a történelmi idők során több építkezés is történt.
- Rez-tetői kilátó Sükő 6,8 km-re. A Nagyküküllő és a Nyikó között húzódó dombvidék legmagasabb csúcsa, a 932 m magas Rez-tető. Lehettem volna első megtaláló, de csak második rejtő lettem - Egyik kedvenc rejtekhely-kategóriám, a Rez-tetőihez hasonló kilátótornyok. (látnivaló és geodoboz)
- Székely Nagygyűlés Agyagfalva 7,7 km-re. Vagyis az agyagfalvi népgyűlés kimondta és megerősítette a népszabadságot, a székely nemzet jogait biztosító kiváltságokat, a nemzeti szuverenitást, ahol ítélkeztek a hazaárulók és pártütők felett, itt mondatott ki a néphatalom, mely szerint csakis az egész székely nemzet beleegyezésével kaphat kegyelmet az, ki hazaárulónak kiáltatik. Székelyek - Ez sem került elé, pedig a szulákot jól letapostam a lépcső mellett.
- A vágási tölgyek Vágás 7,8 km-re. A patak betéved a hegyek közé; ennek fennebb kitáguló völgyébe fekszik a két Dobó (alsó és felső) és Vágás.
- Református templom Agyagfalva 8,1 km-re. 1510-ben plébániatemploma van, plébánosa, Máté alesperes név szerint is ismeretes, maga a templom régebbi - Építési idejét a XIII-dik századra teszik.
- Dobó és Vágás 8,2 km-re. A Nagy-Küküllőbe ömlő Vágás-patak felső, kitáruló völgyében fekszik Dobó.
- Likoldala Székelymuzsna 8,2 km-re. Valószínűen innen kapta a kiemelkedő csúcs, a 816 m magas Liktető a nevét.
- Iszapvulkánok Fiatfalva 8,2 km-re. Ez utóbbi természeti értékünk, bár nem annyira látványos mint a Buzau környéki sárvulkánok, mindenképpen megérdemli, hogy meglátogassuk őket. Fehérfalvi vulkánok - Nem annyira látványos, mint amennyire érdekes hely, nem véletlenül szerepel a Székelyföld  7 csodája között.
- Unitárius templom Alsóboldogfalva 8,3 km-re. Ezen elnevezés szűz Máriától származik.
- Ferde torony Sükő 9,2 km-re. A Gátpataka mentén annyi és oly nagy egerfaberek van, hogy egy padlatkoczka-gyárnak évtizedekre nyujthatnak bő anyagot. Felújított torony és rejtek - Már régóta tervezem, hogy meglátogatom a sükői ferde tornyot és a közelben található Rez-tetői kilátót.
- Református templom Székelymuzsna 9,5 km-re. 1567-ben a regestrum 35 kapuval jegyzi. Muzsna - Ramaty állapotban van a templom.
- Unitárius templom Újszékely 9,6 km-re. A falut unitáriusok lakják.
- Református templom Bögöz 10,4 km-re. Nem sokkal későbbi lehet a temploma.
- Református templom Gagy 10,7 km-re. 1576-ban mint Gagy szerepel. Gyík van, doboz nincs - Énlakáról hazafele, gondoltuk megkeressük a geodobozt.
- Református templom Farcád 10,9 km-re. 1333-ban jelentkezik a pápai tizedjegyzékben Vorkad, illetve Farchad néven.
- Erked 11,4 km-re. Ekkor a főhajót és a szentélyt magasítják, a hajó fölé védőemeletet húznak, és a többszög három oldalával záródó szentély fölé is.
- Székelyderzs 11,9 km-re. A hagyomány szerint Ramocsa nevő tündér járt erre, léptei nyomán a gyönyörő ramocsavirág kezdett nyílni. Szalonna - Na, ez aztán tényleg szépen meg van csinálva.
- Katolikus templom Nyikómalomfalva 12,4 km-re. Egyetlen település a Nyikó mentén, amely az idők folyamán felvette a rajta átfolyó patak nevét, így lett Nyikómalomfalva. Rejtekhely ellenőrzés - Ezt a rejtést már 2016-ban megtaláltam, de elfelejtettem bejelenteni.
- Református templom Kecsedkisfalud 12,4 km-re. A múlt századtól két falu, Kecsed és Kisfalud, egy község Kecsedkisfalud néven.
- Orbán család temetkezési helye Székelylengyelfalva 12,7 km-re. Lengyelfalva a legnagyobb székely, Orbán Balázs szülőfaluja. A természet ajándéka - Bár eredetileg úgy terveztem, hogy a környék rejtekhelyeit egy külön kirándulás alkalmával keresem fel, Székelylengyelfalva főúthoz való közelsége miatt mégsem hagytam ki ezt a rejtést.
- Katolikus templom Székelylengyelfalva 13,1 km-re. Ugyanezen forrás szerint 1629-ben a templom boltozatát deszkamennyezettel váltják fel, mely deszkamennyezetről megörökített felirat tanúskodik: Hoc opus factum in anno 1629, tempore Gabrielis Bethlen. Időjárás előrejelzés - Minden lengyelfalvi ember tudja.
- Orbán Balázs mellszobra Székelylengyelfalva 13,2 km-re. A Székelylengyelfalván született Orbán Balázs író, történész, természetrajzi, néprajzi, és művészettörténeti kutató, a Székelyföld leírása szerzője.
- Nagy-Küküllő híd Sárd 13,3 km-re. A Nagy-Küküllő hullámai felett átvezető híd a sárdi hid, a Székelyföld anyaszékének, Udvarhelyszéknek a határszéle nyugatról.
- Budvár Székelyudvarhely 13,6 km-re. Szemben vele a magasabb Csicser.
- Örök nyugalom 13,8 km-re. A régi ház már romos, de az udvaron élet nyomai vannak, és a sír is gondozott. Csendes, elhagyott hely - Bözöd felől érkeztem, egy kocsit eléggé próbára tevő úton.
- Katolikus templom Székelyszentlélek 13,9 km-re. Ha nem is az egész templom, de annak egyes részei biztosan koraiak - ilyenek a toronyaljból a hajóba nyíló ajtó félköríves kerete, az elfalazott déli kapu szintén félköríves kerete, részben a hajó átalakított félköríves ablakai. Nagyon szép freskók - Szégyen, hogy több tízszer vagy százszor mentem már át Székelyszentléleken, de soha nem álltam meg, nem tudtam, hogy ennyire értékes temploma van.
- Bikafalva 13,9 km-re. 1477-ben Bykafalvaként jelentkezik, míg az 1567-dik évi regestrum Bijkafalva néven 16 kapuval jegyzi.
- Vörös oldal Székelylengyelfalva 13,9 km-re. A Szejke-tető (Nagy Mál tető) nyugati oldalán, a Sármány nevű helyen, a rozsdás színű földek neve a Vörösoldal.
- Tamási Áron sírja Farkaslaka 14,1 km-re. Farkaslaka a Felső-Nyikó völgyében, a Nyikó mindkét partján, a Gordon-tető aljában települt, a térség legjelentősebb települése. Geodobozt nem találtuk - A sírnál szokás szerint sok turista.
- Tau a ferences kereszt 14,1 km-re. A Tau a görög ábécé 19-dik, a héber ábécének pedig az utolsó betűje. Puhányok - Csak szólok, hogy erre jártam, s kíváncsi voltam tényleg eltűnt-e a kis Tau kereszt.
- Síugrósánc Székelylengyelfalva 14,2 km-re. Az udvarhelyi síugrósánc Szejkefürdővel szemben, a főút túlsó oldalán található, a Székelylengyelfalva felé vezető út baloldalán.
- Anyósmentes övezet Csere-negyed Farkaslaka 14,3 km-re. Az elmúlt két évben kiépítették itt az ivóvíz- és szennyvízrendszert, nemrég pedig térkővel borították a negyed utcáit.
- Budvár-sósfürdő Székelyudvarhely 14,3 km-re. Székelyudvarhely Budvár negyedében, a Nagy-Küküllő partján, létezett egy egykor igen kedvelt gyógyfürdő, mely 1944-ig működött. Csűr a medence helyén - Úgy emlékszem az új tulajdonos csűrt épített a régi medence betonkeretére.
- Evangélikus templom Szászkézd 14,3 km-re. Szászkézd Segesvártól 20 km-re fekszik. A falu szeme most sem nézett oda - Felkészültem már itthon a keresésre.
- Székely Kálvária 14,5 km-re. A hagyományos 14 stációt a domborművek alatt római számok, és egy-egy szó jelzi, amit rovásbetűkkel is felvésett az alkotó: Ítélet, Megterhelve, Megbotlás, Találkozás, Segítség, Együttérzés, Felbukva, Vigasztalás, Összeomlás, Megfosztás, Megfeszítés, Elhagyatva, Gyászban, Sírban. Mindig jön egy új tavasz - Mindenkinek figyelmébe ajánlom, aki még nem járta végig! Méhek sehol, de jó volt a bringát elővenni.
- Református templom Kecset 14,6 km-re. évi regestrumban Kechijet néven 15 kapuval jegyzik.
- Szejkefürdői Borvízmúzeum és Mofetta 14,6 km-re. A megyei út egyik felén a Borvízmúzeum kiállítása látogatható május 1 és szeptember 30 között. Szejke a borvizek Homoródja - Későn érkeztünk és megkóstoltuk a "kőolajat".
- Szapulj Kati iszapvulkán Székelyudvarhely 14,6 km-re. A Szapulj Kati elnevezésű iszapvulkán Székelyudvarhely északnyugati határában, a szombatfalvi részben, a Farcád felé vezető út és a Fehér-patak közötti Fehérvíz düllőn található, Simó János csűre mögött.
- Fekete-tó fürdő Székelyudvarhely 14,6 km-re. Ez volt a város első olyan helye, ahol sportolni lehetett. A pontos hely - Sajnos a Fekete-tó helyét, a telek új tulajdonosa feltöltötte.
- Székelyudvarhely legöregebb élő tölgyfája 14,6 km-re. Székelyudvarhely legöregebb élő fája Jakab Árpád, a város zöldövezeteit karbantartó kertészmérnöke szerint Szombatfalván van. Az élő és a már nem élő tölgyfa - Ennél a rejtekhelynél Kannásné fája csak segédpontként volt feltüntetve.
- Kannásné fájának maradványa Székelyudvarhely 14,7 km-re. Egy nagy terebélyes koronájú fa volt, melynek nagy koronája az útra is kihajlott. Restaurálták Kannásné fáját - Mivel a Kannásné fájának a maradványa egy magánház udvarán volt, oda nem rejtettünk.
- Parasztvár Szászkézd 14,7 km-re. 1470-ben a lakosság fele mentességet kap a hadba vonulás kötelezettsége alól, hogy a vár védelmét biztosítsa hét környékbeli község számára. Építőtelep - A várban teljes felújításban vannak, szerencsére a munkások beengedtek a várba.
- Fahíd a Nagy-Küküllő felett Székelyudvarhely 14,8 km-re. A fahíd része a Malom utcának, Székelyudvarhely északnyugati részét köti össze a délkeleti felével. Gerendák közt - Azért nem gondoltam, hogy majdnem délben ilyen kevesen vannak a hídon.
- Kopjafás építmények Székelyudvarhely 14,8 km-re. Székelyudvarhely déli bejárata a Csicser és a Mondó-hegy között, a Nagy-Küküllő völgyében található.
- Szejkefürdő 14,9 km-re. Székelyudvarhelytől észak-északnyugati irányban, az egykori Szombatfalva határában, a Parajd felé vezető országút mentén, a várostól 3 km-re, a Sóspatak völgyében, 517 méter tengerszint feletti magasságban fekszik Szejkefürdő. Más geojátszótér rejtése - Van tudomásunk róla, hogy geodoboz van itt, ezen a helyen.
- Mezítlábas park Székelyudvarhely 14,9 km-re. Gyere és dolgoztasd meg a talpizmaidat, lépegess az óriás köveken, sétálj kukoricacsuszán, egyensúlyozz a cölöpökön, érezd milyen, mikor fenyőtobozra lépsz, és hagyd, hogy homok kerüljün a lábujjaid közé. Gyerekek - Minden stimmelt, csak rengeteg ember és gyerek volt a kerítés mindkét felén.
- Jézus-kápolna Székelyudvarhely 14,9 km-re. Ez Székelyudvarhely legrégibb, épségben megmaradt műemlék épülete. Kerek templomok és körkápolnák - Épp én is írni akartam a náznánfalvi római katolikus kápolnáról, de BabBerci megelőzött.
- Orbán Balázs sírja és emlékműve Szejkefürdő 14,9 km-re. Orbán Balázs (1829-1890) a legnagyobb székely író, történész, etnográfus, publicista és közéleti személyiség sírhelye és emlékműve a Borvízoldalban van. Új helyre került a doboz - Új helyet kerestünk a geodoboznak, de sajnos megzavartak és el kellett hoznunk dobozt.
- Elek apó kútja Székelyudvarhely 15 km-re. A kúton lévő dombormű a néhai kolozsvári szobrász Gergely István munkája, a sziklatömböt Zavaczki Walter Levente székelyudvarhelyi szobrász faragta meg. Szikla - Ezt a dobozt nappal keresni nem leányálom.
- Csillagvizsgáló Székelyudvarhely 15 km-re. Csillagászat iránt érdeklődő civilek kezdeményezésére, helyi vállalkozások és a város közreműködésével épült 1989 és 1991 között.
- Udvarhely körüli túraösvény 15 km-re. Az Udvarhely körüli túraösvény az Erdélyi Kárpát-Egyesület Székelyudvarhelyi Osztálya által kijelölt helyismereti, gyalogtúra útvonal.
- Rákóczi utca feletti fenyves Székelyudvarhely 15 km-re. Székelyudvarhely déli részében, a II Rákóczi Ferenc utcával párhuzamosan, attól keletre, egy hosszú és keskeny fenyves található.
- Napozó nő Székelyudvarhely 15 km-re. Napozó nő szobor, Székelyudvarhely.
- Kápolna melletti Sóskert-sósfürdő Székelyudvarhely 15,1 km-re. Már az 1800-as években létezett itt egy fürdő, melyet Sóskert néven ismertek.
- Sütő András szobra Székelyudvarhely 15,1 km-re. Sütő András szobra - Székelyudvarhely.
- Itt es jobb mint Csíkban sírkő Székelyudvarhely 15,1 km-re. Állítólag élt tehát valaki, a 19-dik században, aki úgy gondolta, hogy Udvarhelyen még a föld alatt, a sírban is jobb, mint Csíkban élni. Sírkő - Na, ez a hely pont a vásár kellős közepén van.
- Szekelyudvarhelyi Varosi Park 15,1 km-re. Színtere lehet nagyobb buliknak, egy kellemes délutáni sétának is. Kissé rég volt - Egy jó kicsit megfogott, végig a rejtek közelségében kerestük, de sehogy sem esett le.
- Gróf Széchenyi István mellszobra Székelyudvarhely 15,1 km-re. Gróf Széchenyi István mellszobra, Székelyudvarhely.
- Tomcsa Sándor mellszobra Székelyudvarhely 15,1 km-re. Tomcsa Sándor mellszobra, Székelyudvarhely.
- Bocskai István emlékmű Székelyudvarhely 15,2 km-re. Bocskai István emlékmű, Székelyudvarhely.
- Haller kastély Zoltán 15,2 km-re. Segesvártól 27 km-re délkeletre fekszik, Szászkézd községhez tartozik, a községközponttól 7 km-re délkeletre van. Udvarház - Éveken át csak nézegettem a kastély romjait, de mivel most doboz is van rejtve, megálltam megkeresni.
- Ferences templom és kolostor Székelyudvarhely 15,3 km-re. A ferences templom a Vár tér 15, a kolostor a Tamási Áron utca 2 szám alatt található.
- Üldözöttek áldozatok emlékműve Székelyudvarhely 15,3 km-re. Az emlékmű egyszerű, de elgondolkodtató, széttört rácsdarabokon a nyitott bilincs és lánc található. Zárva - Egyáltalán nem látom értelmét, hogy a kerítés zárva van.
- Székelyudvarhelyi városmag tapintható dombormű 15,4 km-re. A letapogatható bronz dombormű kőtalapzaton áll.
- Vass kalapos ház Székelyudvarhely 15,4 km-re. Sajnos a gyerekek eladták, most a Demokrácia központ működik benne.
- Református templom Székelyudvarhely 15,4 km-re. Épült 1781-ben.
- Vasszékely 15,5 km-re. A Székelyudvarhelyen áthaladó idegeneknek is ismert megállóhelye aPatkó. Megtalaltam - Üdvözletem! Megtaláltam az emlékmüvet.
- Székelytámadt vár Székelyudvarhely 15,5 km-re. Az egykori udvarházból, a domokosrendi kolostorból, illetve a négysaroktornyos erődítményből mára csak a Csonkavár maradt meg. Harangkiállítás és Mini Erdély Park - Bár napsütéses vasárnap délután volt, a Székelytámadt vár területén nem voltak látogatók.
- Márton Áron tér Székelyudvarhely 15,5 km-re. A Felső Piactér, a jelenlegi Márton Áron tér, Székelyudvarhely múltbeli és jelenlegi központjának része. Lépcsők - Szép rendezett a tér.
- A tudás kútja Székelyudvarhely 15,5 km-re. A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája fennállásának tizedik évfordulóján rendezett emlékünnepség keretében leplezték le a Kubanek László képzőművész által tervezett emlékművet.
- Ábránfalva 16,1 km-re.
- Földpiramisok Szászkézd 16,1 km-re.
- Árvátfalva 16,2 km-re.
- Haberstumpf-villa 16,3 km-re. A Haberstumpf-villa Székelyudvarhely egyik régi szép épülete, jelenleg, restaurálás után, macute;zeum. Kissé rég volt - Egy kis hezitálás után, hogy vajon hol kezdjem, a rejtek mellett döntöttem, így hamar meglett a doboz (pet előforma) :D.

Történelmi-kulturális értékek - Hargita megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Harangláb adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában - Bözsefalva térkép
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  • Erzsébet? Bözse? - Megkaptam a sebességkorlátozó táblát, a harangot (és a lábát)...
  • Hangulatos hely - Rugonfalváról jöttem jöttem át, felkeresni ezt a nyugis helyet...

Sikerült eljutni Bözsefalva környékére? Tetszett a Harangláb? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.