Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Szentgerice - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Szentgerice turisztikai látnivalói

Szentgerice látnivalója az 1670-ból származó, szép kazettás mennyezetű, unitárius templom...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Szentgerice képtárból:

Szentgerice
Szentgerice
Ajtó
Ajtó
Templom
Templom
A templom
A templom
A templom és a temető
A templom és a temető

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Szentgerice fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Szentgerice!

A legközelebbi település Szentgerice, 0,03 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Nyárádszentlászló és vidéke A Nyomát pataka. Nyárádszentlászló fekvése. Sügerdomb. Az unitáriusok régi egyháza. Sigér Mátyás emlékköve. A Sárosiak padja, régi harangok. Süger király kastélya. A Sigér család. Nyomát, e falu régibb nevei. Az unitáriusok román stylben épült egyháza. Király-kútja. Héhegy. Süger király palotája. Irma pataka. Szent-Háromság. A katholikusok régi temploma, e templom feletti vitálygás az unitáriusokkal. Régi keresztelő-medencze, régi harang. Szeredai Antal emléke Bede.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Szentgerice közelében?
- Református templom Backamadaras 2,3 km-re. Az 1567. Megint bodobácsok leptek el mindent - A rejtek körül is sok volt a bodobács, de mégis sikerült egyből a dobozt kitapogatnom anélkül, hogy érintettem volna a bodobácsokat. (itt geodobozt is lehet keresni)
- A református templomkert tujabokrai - Backamadaras 2,3 km-re.
- Unitárius templom Nyárádszentlászló 3,8 km-re. A templom mai napig megőrzött stílusjegyei is erre a korra utalnak, román és gótikus vegyesen. Madárábrázolásos régi sírkövek - A helyszínre érkezve már az alsó kapun beléptem a templomkertbe. (látnivaló és geodoboz)
- Léda Levendula Nyárádszentbenedek 4,1 km-re. Szabadidő programok és tevékenységek családok és gyerekek számára.
- Református templom Nyárádszentbenedek 4,5 km-re. I Béla király idején alapított kolozsmonostori apátság (1060–1063) több birtokot kapott és több bencés plébániát alapított. Mókus? - Marosvásárhely fele menet megálltam megkeresni a nyárádszentbenedeki református templomot, illetve az itt elrejtett dobozkát. (látnivaló és geodoboz)
- Erika Levendula Nyárádszentbenedek 4,8 km-re. Parkolási lehetőség az ültetvénnyel szemben van, a telefonos bolt udvarán.
- Nyomáti templom 5,2 km-re. Első ízben oklevélben 1513-ban említik Monyath néven. Második próbálkozásra - Még kerestem ezt a rejtekhelyet. (látnivaló és geodoboz)
- Nyomáti sírkövek 5,4 km-re. A kígyót gazdag jelképi tartalma alkalmassá teszi arra, hogy helyet találjon a sírkövek ábrázolásai között. Kígyók - Érdekes a sírfelirat, manapság már csak adatokat írnak fel a csilivili márványra, és mindent körbebetonoznak.
- Református templom Székelyvaja 5,7 km-re. A Maros megyei település Marosvásárhely közelében fekszik.
- Református templom Göcs 5,9 km-re. Régi templomának vagy kápolnájának egyik harangja felirata szerint 1614-ból való: Anno Domini 1614 MPN.
- Vácmány 6,2 km-re. Üregben - M
- Civilizáció Göcs 6,8 km-re. Amikor a helyet meglátjátok, látni fogjátok azt is, hogy ez egy gyászos hely, amit mi, emberek tettünk ilyenné. Szeméttelep és illemhely - A mai kincskereső kiránduláson annyira volt még időm sötétedés előtt, hogy megkeressem az itt elrejtett geodobozt.
- Református templom Kelementelke 6,9 km-re. Elnevezése minden bizonnyal arról a gazdáról ered, mely megalapította.
- Székelybósi panoráma 7,3 km-re. Kisernye 1580-ban már elpusztult falu a délkeleti völgyben. Költözik a kilátás - Úgy látom, hogy a kivágott fák csutakjai nem hosszú életűek, ezért a beléjük rejtett dobozok élete is hamar véget ér.
- Zsiliprendszer Gyulakuta 8 km-re. A hőerőműhöz vezető csatornák környékén vagyunk, ennyi zsilipet még sehol sem láttam.
- Levendula Koronka 8,4 km-re. Koronka, Alsó utca 167 szám.
- Havadtő sírkövei 8,4 km-re. A határában bőven található sírkőkészítésre alkalmas homokkő. Befagyva - Érdekes ez a temető.
- Havadtő Református templom 8,6 km-re. A 19-dik században építettek meg a település központjában a református templomot.
- Református templom Koronka 8,8 km-re. 1769-ben lebontották és helyébe újat építettek.
- Toldalagi-kastély Koronka 8,9 km-re. Az épület több mint 180 éve figyeli az ottani világot, tűrve tehetetlenül a történelem viszontagságait.
- Református templom Nyárádkarácsonyfalva 9,3 km-re. 1444-ben Karachonfalva néven jelentkezik a forrásokban. Megkerülve a templomot - Ma újra erre jártam, de most már nem siettem annyira.
- Koronka dombjai 9,3 km-re. A hely varázsa - Nem feltétlenül keresem a kényelmetlenebb megközelítésű rejtekhelyeket, de ezen a helyen, itt akadtam biztonságos rejtekre.
- Koronka kilátója 9,5 km-re. Hogy történt, hogy nem, de megtaláltuk - Miután a kicsi unokahúgommal megnéztük a halacskákat és a szép tavirózsákat a Sapientia tavánál, eljöttünk ide is, hogy kimásszunk a kilátó tetejére.
- Kilátás a Nyárádmentére 9,6 km-re. Geodobozt rejtő fa - Marosvásárhelyt a Bodoni utcán keresztül hagytam el, majd a Bodon-patak völgyében Hagymásbodon mellett mentem el, a Nyárádkarácson felé haladó aszfaltúton.
- Ali pasa halmai 9,7 km-re. Jedd délnyugati határában földcsuszamlás létrehozta halmok találhatók, melyek között 1662-ben Ali pasa is táborozott. Kincses utca a kincses dombokhoz - Az elmúlt napok esőzései után, végre kisütött a nap.
- Jedd temetője 9,9 km-re. Hangulatos temető, habár a régi düledező faragott homokkő sírkövek közé sok beton és márvány költözött. Meg itt is jar a mugli - Babberci vitt fel kocsival.
- Sapientia Tudományegyetem tava Marosvásárhely 10 km-re. Három hektáros területen mintegy 2000 növényfajt ültettek a Sapientia-EMTE marosvásárhelyi kampuszának környékére. Neve-nincs - A tónak nincs neve, a táj-rendezés eleme, halak hol vannak benne, hol nem :-) Nyáron jót lehet lazulni/sétálni a partján.
- Református templom és harangláb Nyárádszentsimon 10 km-re. Van olyan hely, ahol az idő megállt, úgy tűnik. Új geodoboz új rejtekben - A közeli Csereoldal tatárpincéit terveztem felkeresni, de ha már itt voltam, elrejtettem a haranglábnál egy új geodobozt, új rejtekbe.
- Tatárpincék a Csereoldalon Nyárádszentsimon 10 km-re. Ottjártamkor néhány lelkes környékbeli legény és leány éppen kiásott egy beomlott pincét. Kerékpártúra - Ma egy kb 20-25 fős kerékpártúra alkalmával jártunk erre.
- Református templom Székelycsóka 10,2 km-re. Székelycsóka a Nyárád és a Kis-Küküllő közti dombvidék alsó részén fekszik, a Töm patak völgyének széles részén. Pap, papné - A gerinczről jövet valahogy csak be-bógeneztünk Csókába.
- Nyárádszeredai Padlásmúzeum 10,2 km-re. Biró Zsigmond Sándor családi háza ez, melynek padlásterében több száz, paraszti használati tárgy, hadászati és világháborús tárgy sorakozik.
- Református templom Jedd 10,4 km-re. 1816-ban kőtemplom épül Jedden, toronnyal. Csak a doboz - A problema ott, a szomszedok.
- Lavenderland Nagykend 10,5 km-re. A nagykendi levendulagazdaságot 2015-ben alapították, 1,2 hektáron fekszik, ebből 50 árat levendula borít.
- Református templom Kóródszentmárton 10,8 km-re. 1325-ben Zethmarten, 1412-ben Korogzenthmarthon, 1511-benKorod-Zenth-Marton, 1587-ben Korod Zentt Marthon formában fordul elő. Új ládát rejtettünk - A fotók alapján beazonosítottuk a rejteket, de a ferde fát már kivágták.
- Rigmány 10,9 km-re. Az 1567-dik évi regestrum 8 kapuval hozza Rygmany néven. Második alkalommal itt - A helyet már ismertem, 2010 novemberében már jártam itt.
- Református templom Erdőszentgyörgy 10,9 km-re. Itt tartották 1618-ban az unitárius zsinatot, 1640-től a reformátusoké.
- Rhédey-kastély Erdőszentgyörgy 10,9 km-re. Ez az a kastély, amelyben Rhédey Klaudia, Mária brit királynő nagyanyja, II Erzsébet ükanyja felnőtt.
- Terebics-tető 11 km-re. A Terebics-tető Jedd község határában található, Jeddről 30-40 perc gyaloglással elérhető. Három a semmiben - Népes gyereksereggel indultunk el ládázni (is), és "epic failure"-val indítottunk.
- Csere-erdő Marosvásárhely 11 km-re. Marosvásárhelytől dél-keletre található a marosvásárhelyiek egyik kedvenc kiránduló- és gombászhelye, a Csere-erdő. Eltűnt, de nem rejtettem újat - Eltűnt ez a doboz, de nem rejtettem újat, mert a közelben van a Szelídgesztenyés rejtés.
- Szelídgesztenyés Csere-erdő Marosvásárhely 11,1 km-re. Egy, a Csere-erdő alatti és a marosvásárhelyi Belvedere-lakónegyed feletti kilátópontot indultam megkeresni, térképen bejelölt pont alapján. Működik - A gerincz út még mindig szét van túrva és jó sáros.
- A parkoló panorámája Belvedere lakónegyed Marosvásárhely 11,7 km-re. A parkoló panorámája - Belvedere lakónegyed - Marosvásárhely.
- Féreglyuk Csíkfalva 11,7 km-re. Féreglyuk hegyi kerékpáros ösvény - Csíkfalva.
- Református templom Káposztásszentmiklós 11,8 km-re.
- Ösvény-kereszteződés avagy Újdomb 11,8 km-re. Ha a piros sáv jelzést követed, amelyik összeköti a Somostetőt Marosszentgyörggyel, egy adott helyen kiválik belőle a piros kereszt jelzés, amely a Terebicst érintve elvezet Agárdra. Pontosítás a szűz geodobozokról - A játékunk szellemében, a látnivaló (a rejtekhely) megtalálása a fontos.
- László István síremléke Vámosudvarhely 11,9 km-re. A falubeliek hagyománya szerint abban az időben amikor az országhatár itt húzódott, a hősünk átjárt a szomszéd faluba a kedveséhez, amely falu a határ túloldalán volt. A síremlék legalább megvan - Az eredeti koordináta odébb tesz, az erdőbe, és ott semmit sem találtunk.
- Fatemplom Káposztásszentmiklós 11,9 km-re. 1842-ből van először említés görög katolikus hívekről, fatemplommal a falu végén. Fatemplom - Aranyos kis templom.
- Régi sírkövek Geges 11,9 km-re. A gegesi református temetőben érdekes, százévesnél régebbi sírkövek vannak.
- Németkalap 12 km-re. Ezek közül talán a Németkalap a legkevésbé ismert. Könnyebbítés - Gondolom, hogy többen próbálkozhattak a doboz megkeresésével, de nem számoltak be a kudarcról.
- Falfirka Marosvásárhely 12,1 km-re. A marosvásárhelyi Merészség utcában, az út egyik fele betonfallal van megerősítve. Falfirka és zöldség - Néha azon gondolkozom, hogy ezek a zöldségeskertek hogy alakultak ki, (több ilyen hely van a városban) a senkiföldjén, vagy egyáltalán ki lehet a terület tulajdonosa.
- Kilátàs a semmibe Somos-tető 12,1 km-re. Kilátàs a semmibe, avagy a kilátástalan kilátó. Kárpotlás - Folytatva az utam a célom felé meg kellett kerüljem az állatkertet.
- Minotaurusz Marosvásárhelyi állatkert 12,2 km-re. Távcsőre szükséged lehet, de nem a kereséshez. Dobozrablók - Szeretnék egyszer találkozni egy dobozrablóval, amikor megtalálja a dobozt, és nem teszi vissza.
- Evangélikus templom Fületelke 12,2 km-re.
- Népi iskola Geges 12,2 km-re. Épült 1896-ban.
- Geges 12,3 km-re. Területe már ősidők óta lakott. Ez nem egy emlékmű, csak egy sírhely - Miután rejtettem egy új geodobozt Geges református temetőjében, amivel a gegesi régi sírköveket szeretném bemutatni, elindultam megkeresni ezt a rejtést is.
- Cserealji forrás Marosvásárhely 12,3 km-re. A Cserealji forrás, régi nevén Büdöskút, a Csereerdő alján, egy gödörben tör a felszínre. Masfel kilos kovet talaltam a geodoboz helyett - A gps koordinatak es szatellit "ranezes" alapjan tobb mint valoszinu, hogy felfedeztem az adott akacfat.
- Állatkert Somostető Marosvásárhely 12,4 km-re. Turisztikai szempontból a Tisztviselő-telepre és a természeti szépségét ma is őrző Somostetőre osztjuk. Somos-tető - Séta közben sikerült megtalalni az egyik rejtekhelyet.
- Somostetői színpad Marosvásárhely 12,5 km-re. Hosszú évekig elhanyagolt állapotban volt, de jelenleg fel van újítva. Időhúzás - Ma láttam, hogy megjelent ez a rejtés.
- Hiperbolikus napóra Marosvásárhely 12,7 km-re. A Hiperbolikus napóra Dienes Attila szobrászművész alkotása, Marosvásárhelyen, a Nyár utcai kis parkban található. Útba esett - Nem messze dolgoztam a rejtektől, és ha már illyen közel volt kihasználtam az alkalmat.
- Szovjet Hősök Temetője Marosvásárhely 12,7 km-re. Szomszédai az Ortodox Temető, valamint a Német Hősök Temetője. Remek rejtés - Mindenszentek utáni nap jártam erre, kihasználtam a lehetőséget egy kis dobozkeresésre, rejtésre is.
- Királykút Marosvásárhely 12,7 km-re. Szerencséjét, a teljes elapadás elkerülését csak annak köszönheti, hogy az út bevágása nem volt túl mély, ugyanis ez a forrást tápláló vastag kavicsrétegben tárolt talajvíznek csak a felső zónáját érintette. Csak segíteni akartam - Értelmetlennek tartom, hogy ugyanannak a rejtekhelynek két geodoboza legyen.
- Bodon-hegy Marosvásárhely 12,8 km-re. Panoráma a Kövesdombra - Bodon-hegy - Marosvásárhely. Folytatódott a séta - Ha már ide vetődtünk folytattuk a sétát.
- Ortodox-zsidó temető Marosvásárhely 12,8 km-re. A szétválást követően az ortodoxiát felvállaló marosvásárhelyi izraeliták minden területen függetlenedni próbáltak - teljesen normális volt, hogy a két zsidó közösségnek meglegyen a saját temetkezési helye, ahova csak a sajátjait temeti el. Zörgessetek és megnyittatik néktek - Sikerült bejutnom a temetőbe (a kapun át).
- Tisztviselő-telep Marosvásárhely 12,9 km-re. A Tisztviselő-telep Marosvásárhely Somostető alatti magas teraszán terül el. Találatlan maradt - A dobozon kívül mindent megtaláltam amiről szó esett a bejegyzésekben.
- Poklos-patak Marosvásárhely 12,9 km-re. Kettős cső - A tegnap láttam, hogy a környéken vannak új rejtések, igy hát elindultam pontot gyűjteni.
- Gyermekek palotája Marosvásárhely 12,9 km-re. Gyerekkorom emlékei - Bár a Gyerekek palotája viszonylag közel van hozzám, és már több alkalommal is megkereshettem volna az itt elrejtett geodobozt, csak most került sor rá.
- Gecse Dániel-forrás Marosvásárhely 12,9 km-re. A marosvásárhelyi Gecse Dániel-forrás az 1918 December 1 sugárút 86B számú tömbház háta mögött található. Volt nincs doboz - N
- Status quo ante zsidó temető 12,9 km-re. Az innen induló lépcső elvezet a temető bejáratához. Szem előtt - Szem előtt van, de néha épp azok a dobozok a hosszabb életűek, amelyek szem előtt vannak, és mégis csak azok találják meg, akik tudatosan keresik.
- Segesvári úti forrás Marosvásárhely 13 km-re. A marosvásárhelyi Segesvári úti forrás a Segesvári út 8 számú ház mögött található, egyenesen a Róka-patak völgyében. Szerda - Általában mindenkinek van egy kedvenc napja és van akinek van kevésbé kedvenc napja.
- Református Kistemplom Marosvásárhely 13,1 km-re. A marosvásárhelyi református Kistemplom építését 1815-ben kezdték meg, s 1818-ban végeztek a falazási munkálatokkal. Tiszta - A régi dobozt már megtaláltam.
- Ivóvízmedence és szivattyúállomás Marosvásárhely 13,1 km-re. Az 1-es számú ivóvízmedence és a szivattyúház az egykori Széll Kálmán (ma Verii - Nyár) utca 4 szám alatt található.
- Cinege-tető Marosszentgyörgy 13,1 km-re. A Cinege-tető a maga 446 m-es magaságával Marosszentgyörgytől délkeletre található, a falu szélétől körülbelül 800 m-re. Foltozni - Most látom csak a régi képeket, a facsoport jobboldali részét itt is kivágták, elvitték.
- Hangya-lépcső Marosvásárhely 13,1 km-re. Hangya-lépcső - Marosvásárhely. Délben - Délben, dél körül is nyugis volt a környék.
- Botanikus kert Marosvásárhely 13,1 km-re. Bejárata a pszichiátriai és gyermekklinika között van. Doboz a bokorban - Ellenőriztem ma ezt a rejteket.
- Bolyai János első sírhelye Marosvásárhely 13,1 km-re. évfordulóján, megjelölték a nagy matematikus első sírhelyét, ahol 1860 és 1911 között nyugodott, 1894-ig jelöletlen sírban. Egy újabb Bolyai - Első geoládás találatom Bolyaiékhoz kapcsolodik.
- Lutheránus templom Cikmántor 13,2 km-re. Első okleveles megjelenésekor már szász település, s így bizonyos, hogy abban az időben temploma is van.
- Katolikus temető emlékművei Marosvásárhely 13,2 km-re. A marosvásárhelyi katolikus temető emlékművei.
- Pseudosphaera Marosvásárhely 13,2 km-re. A Pseudosphaera-szobor (magyarosan Pszeudoszféra) a marosvásárhelyi Bolyai téren áll. Negyedik doboz - Nem az én rejtésem, hát megkerestem.
- Befejezetlen baptista templom Marosvásárhely 13,2 km-re. Befejezetlen baptista templom - Marosvásárhely. Félreeső hely - A Hangya-lépcsőnél is nyugis volt a környék, de itt már senki sem járt.
- Nyíres utcai csorgó Marosvásárhely 13,2 km-re. Majd ti eldöntitek. Eleg forgalmas - Nem is tudtam, hogy itt is van forras.
- Bolyai Farkas almafája Marosvásárhely 13,2 km-re. Új csemetét ültettek a régi helyére. Kicserélem - Köszönöm a visszajelzést! Igyekszem mielőbb kicserélni.
- Kövesdombi forrás Marosvásárhely 13,3 km-re. A Kövesdombi forrás az 1848-as sugárút mellett találató, a Válús-kúttól feljebb, az unitárius templom alatt.
- MOGYE Könyvtár Marosvásárhely 13,3 km-re. A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem könyvtára a Kapisztrán János és István király, ma Gheorghe Marinescu utca 38 szám alatt található. Nem találtuk mi sem - A fehér hatalmas kutya a helyén, és ugattott is eleinte.
- Dávid Ferenc téri unitárius templom Marosvásárhely 13,3 km-re. Dávid Ferenc téri unitárius templom - Kövesdomb lakónegyed, Marosvásárhely. Utólagos moderáció - Friss bejegyzés alapján, úgy néz ki, hogy eltűnt az általam itt elrejtett geodoboz.
- Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem 13,3 km-re. Az 1944-es kiürítési parancsok és a háborús viszonyok ellenére a tanítás folytatódott az egyetemen és 1945-ben felvette a Kolozsvári Bolyai Tudományegyetem nevet. Sajnos ez mar nincs itt - Mas csoport doboza volt elrejtve a megjelolt helyen.
- Teleki Téka Marosvásárhely 13,4 km-re. Több mint kétszázezer kötetével enciklopédikus tudománytár, bibliofil ritkaságok őrzője. Ötletes doboz - A cipőfűzős módszer nagyon jól működött.
- Teleki Téka Könyvforgó Teleki-Bolyai könyvtár Marosvásárhely 13,4 km-re. Célja, hogy megteremthesse a lehetőséget a könyv szabad csereberéjére. Munkából hazafelé - Ahoz képest, hogy minden nap erre jövök hazafelé munkából, sok idő eltelt mire bejelenthetem ezt a megtalálást is.
- Igazságügyi palota Marosvásárhely 13,4 km-re. Igazságügyi palota - Marosvásárhely, Épült 1856 - 1897 között. Gyors siker - Mikor odajutottam nem volt senki az utcában.
- Súrlott Grádics vendéglő Marosvásárhely 13,4 km-re. A volt vendéglő nevét a mindennap tisztára sikált küszöbéről kapta.
- Alexandru Papiu Ilarian kollégium Marosvásárhely 13,4 km-re. Alexandru Papiu Ilarian kollégium - Marosvásárhely, az egykori városi felsőbb leányiskola épülete.
- Váluskút Marosvásárhely 13,4 km-re. Persze itt is több vélemény van, de én, mint szemtanú, kitartok emellett. Újra csorog a víz - Újra csorog a víz.
- Bolyai-téri unitárius templom Marosvásárhely 13,4 km-re. Bolyai-téri unitárius templom - Marosvásárhely.
- Íjásznő Marosvásárhely 13,4 km-re. Ekkor került Kulcsár Béla felívelő, lendületes plasztikája is, egy itteni hangulatos kis zöldövezetbe. Letarolt rejtek - Csipivel kerestuk, de o mar tudta, hogy valoszinuleg most sem talaljuk majd.
- Bernády György általános iskola Marosvásárhely 13,5 km-re. Két évig tartó civil és érdekvédelmi összefogás küzdelme árán Marosvásárhelyen sikerült elnevezni egy iskolát az egykori városépítő polgármesterről, Bernády Györgyről. Ez igaz - Egyetértek.

Szentgerice románul - in limba romana: Galateni


Történelmi-kulturális értékek - Maros megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Szentgerice adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  • Sajnos nincs doboz - Kerestem a dobozt, de sajnos nincs meg...
  • Aprólékosan megvizsgáltuk a rejteket - A belsejét is tükörrel -elemlámpával, de nem találtunk dobozt...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Szentgerice? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.