Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Vácmány - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Vácmány | Hol van ez a hely?

Vácmány Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Vácmány 1352 1353 Itt volt a szekér és rajta a doboz A régi jegyzetfüzet maradványa A régi jegyzetfüzet első oldala Doboz Kilátás fentről Belátás Pillangó. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Vácmány fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Vácmány! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Vácmány közelében?
Koronka dombjai. (érdekes hely geoládával) Sapientia Tudományegyetem tava Marosvásárhely. Legalábbis ez volt a terv 2008-ban. (itt geodobozt is lehet keresni)
(érdekes hely geoládával) Református templom Nyárádkarácsonyfalva. 4.2 km-re. 1444-ben Karachonfalva néven jelentkezik a forrásokban. (látnivaló és geodoboz)
Református templom Backamadaras. Már 1392-ben jelentkezik oklevélben Bachka Madaras néven.
Ali pasa halmai. Jedd délnyugati határában földcsuszamlás létrehozta halmok találhatók, melyek között 1662-ben Ali pasa is táborozott.
Csere-erdő Marosvásárhely. Marosvásárhelytől dél-keletre található a marosvásárhelyiek egyik kedvenc kiránduló- és gombászhelye, a Csere-erdő.

Természeti értékek - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Vácmány gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Üregben - ...
 • Valószínűleg szándékos a fosztogatás - Mivel itt, és a másik helyen is, csak a jegyzetfüzet néhány lapját hagyták meg, a hely pedig eléggé félreesik a forgalmas országúttól, valószínűleg szándékos cselekedetről van szó, egy rosszindulatú személy részéről...
 • A doboz újra eltünt - Úgy tűnik, valaki jár előttem és kifossza a rejtekhelyeket...
 • Akkor jövünk!!!!! - Akkor megsem tőlünk ijedtek meg...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Vácmány? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Református templom Nyárádszentbenedek
I Béla király idején alapított kolozsmonostori apátság (1060–1063) több birtokot kapott és több bencés plébániát alapított.
Toldalagi-kastély
A Toldalagi-kastélyt 1830 körül Toldalagi Ferenc építtette a régebbi 17-dik századi kastély helyére, amely 1630-ban már állt.
Koronka kilátója 3.55 km-re
RH1809 Koronka kilátója
Koronka dombjai 3.67 km-re
RH1808 Koronka dombjai

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.