Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Erőd - Bodzavám

Erőd - Bodzavám


A jól látható tüzérségi erőd mellett további hét kisebb sánc, katonai barakk helye található a területen. Ezek felkeresése egy egész napot is igénybe vehet. A két barakk (Blockhaus) helye az erdőben található a kiserődök felett.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Sánc
Sánc
Tüzérségi erőd
Tüzérségi erőd
8141
8141
Földsánc
Földsánc
Völgyzáró erőd
Völgyzáró erőd
Bodzavám újkori erődítései
Bodzavám újkori erődítései
Bodzavám 1788 északi redout
Bodzavám 1788 északi redout
Bodzavám 1788 sánc
Bodzavám 1788 sánc
Bodzavám Batterie B
Bodzavám Batterie B
Bodzavám befejezetlen ütegállás
Bodzavám befejezetlen ütegállás
Bodzavám Blockhaus 1
Bodzavám Blockhaus 1
Bodzavám Blockhaus 2
Bodzavám Blockhaus 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Erőd Bodzavám rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
  • Kalvaria domb Bodzavam
  • Rakodo forrasok ujratoltve
  • Rakodo forrasok
  • Kis Uvolto patak vizesese
  • Bolenyrezervatum

  • Hozzászólások

    Pixel
  • A földön - Elsőre csak az üres üreg lett meg, jó sok hangyával...  • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc