Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Nagy Piliske - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Nagy Piliske turisztikai látnivalói

A Nagy Piliske, az 1223 méterével, Brassó és Háromszék határán található és a Bodzai-havasok egyik jellegzetes csúcsaként ismeretes. Megközelítése legkönnyebben Dobollóról, vagy Keresztvárról lehetseges...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Nagy Piliske képtárból:

Előkészületek a Piliske tetőn
Előkészületek a Piliske tetőn
Jó köves oldalon kapaszkodunk fel
Jó köves oldalon kapaszkodunk fel
Kakasmandikó
Kakasmandikó
Pirosló hunyor
Pirosló hunyor
Tavaszváró
Tavaszváró

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Nagy Piliske fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Nagy Piliske!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Dobollópatak, 2,92 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Nyién és Márkos Nyién, régi harangja. Cruceburg nyomai; e vár terjedelme; alaprajza. Thiel és Béldi regéje.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Nagy Piliske közelében?
- Kisvár Keresztvár 4,1 km-re. A község határában két várhely is található, egyikük a Kis-Várhegyen állt egykor.
- Nagyvár Keresztvár 4,3 km-re. A község határában két várhely is található, egyikük a Nagy-Várhegyen terül el.
- Lisznyópataki világvége 4,9 km-re. A világ kezdete vagy vége az az elhagyatott gyümölcsös? Valaki tud többet erről a völgyről? Mert csak sejtjük hogy hol vagyunk. Már jártunk a világvégén - A nyáron gombászgatni szerettünk volna a környéken, de ítéletidő ért utol, hogy a hely nevéhez illően stílusosan fejezzem ki magam. (különleges hely geodobozzal)
- Református templom Keresztvár 5 km-re. 1222-ben castrum quod Cruceburg nominatur.
- Törökvár 5,6 km-re. A keleti részén található a 918 m magas Küszürüs-tető. A láda jól van - Megtaláltuk. (itt geodobozt is lehet keresni)
- Szacsva vára 5,7 km-re. Vadlesben - Az út nagyon sáros volt, de ezt feledtette velünk a sok vad megpillantása.
- Szacsvai panoráma 7,9 km-re. Egyik legszebb hely, erdemes felmenni - Kisse kicsi az odu, amiben a doboz van.
- Református templom Lisznyó 8,1 km-re. Lisznyó neve szláv eredetű és erdőt jelent. Nagytakarítás volt - Ismét meglátogattuk e helyet, pihenőül szolgált egy biciklitúrán.
- Kockás tulipán-erdő Szacsva 8,9 km-re. Az úttól balra van a csodálatos tulipánmező. Szép hely - Szép hely, könnyű megtalálni. (itt geodobozt is lehet keresni)
- Református templom Szacsva 9,1 km-re. A Szacsva patak felső völgyében egy dombtetőn, egy kivülről szerény, de belülről annál gazdagabb késő barokk templom található. Sötétben - A sötétedés ellenére megtaláltuk a korhadt csutakot, benne a téglát és a köveket, de a doboz nem került ki.
- Csere-tető Lisznyó 9,5 km-re. A Csere-teto, vagy a helybeliek szerint 718 m magas Lisznyo-teto, a Lisznyo-patak es a Beldi-patak festoi kornyezeteben, a Bodzaforduloi-hegyek labanal fekszik. (különleges hely geodobozzal)
- Borzvára Kispatakon 9,5 km-re. A Bodzafordulói hegyek északi lejtőjéről, a Késa nevű helyről ered a Kispatak vize. A szaloncukrot kivettük - Jó mélyen volt, de megtaláltuk.
- Mező-tető Sepsimagyarós 9,9 km-re. Sepsimagyarós Háromszék egyik kis települése a bodzafordulói hegyek előterében, a Cseretető alatt. Mező-tető újra - Ha már erre jártunk visszarejtettük a dobozt egy szív alakú mélyedésbe, kövek takarásába.
- Bölényrezervátum Bodzavám 10,7 km-re. Románia negyedik bölényrezervátumát hozták létre a Brassó megyei Bodzavámon. Bölények - Mióta utoljára voltam itt, eléggé megfutotta a belépő ára, egy kicsit hozzávettek.
- Vártemplom Prázsmár 10,9 km-re. A Világörökség részét képező prázsmári vártemplom a legnagyobb és a legkülönlegesebb az erdélyi erődtemplomok között. Elso kereses - Csodalatos hely, a doboz konnyen megtalalhato a leiras alapjan.
- SZNM 12 Emlékoszlop Kökös 11,2 km-re. Székelyek Nagy Kincskeresése - 12-dik stáció - Kökös - A kökösi csata emlékoszlopa. Kicserélt kerítés - Másodszor tértünk vissza, de ezúttal is sikertelenül kerestük a dobozt.
- SZNM 11 Uzon Református erődtemplom 11,2 km-re. Az én kezem sem ért be - Elég sokat ástunk, találtunk benne törött üveget, fóliát, PET palack maradékot, de a dobozt nem értük el.
- Fergettyűvár Egerpatak 11,6 km-re. A Fergettyűvár hegytetőjén ma már majden semmi sem látszik, nyomai eltüntette az eke vasa. Évek után az utam újra a Bibarc-tetőre hozott - Itt 2011 oszen Melivel ketten ladat rejtettunk.
- Kockás tulipán Rétyi Nyír 11,8 km-re. Jellegzetes nedves réti, kora tavaszi növényünk, mely áprilisban tömegesen nyílik. Korábban nyíltak - Hideg ide vagy oda, a kockásliliomok április elején nyíltak az idén és a tavaly is.
- Hunárka Rétyi Nyír 11,8 km-re. A Rétyi Nyírbe hatolva déli irányba először egy kevésbbé látszó, majd egy feltűnően széles homoktöltés halad, amely néhol 2 m-es magasságot is elér. Régi kedvenc hely - Gyakran eljárok a környékre, ismerőseimnek mindig felajánlom, hogy keressék a dobozkát.
- SZNM 10 Szentivánlaborfalva Szentiványi sírkápolna 12,4 km-re. Kutyák társaságában - Keresés közben a  szomszéd kutyák is odakerültek, kicsik, nem veszélyesek, csupán ugatósak, végül engedték megsimogatni is magukat.
- Református templom Egerpatak 12,7 km-re. A közigazgatásilag Réty községhez tartozó falucskától délkeletre, egy legelőnek használt dombocska tetején egykor vár álott, melynek emlékét a Fergettyűvár helynév őrzi. Mégis megtaláltuk - Hittünk a gyermekeknek, mikor a kapuhoz rohanva közölték: Lelakatolták! Nem ellenőriztük le, hogy esetleg dísz-e a lakat.
- Református templom Feldoboly 12,7 km-re. Feldoboly látnivalója a festett fastukkóval díszített mennyezetű, 1768-ban épített református temploma.
- Katolikus templom Szentivánlaborfalva 13,1 km-re. Keresztes hadjárat - It komoly keresztesháború zajlott atyánkfiai között valamikor.
- Unitárius templom Szentivánlaborfalva 13,1 km-re. A szentivánlaborfalvi unitárius templom 1826 -ban épült.
- Magyar Honvéd Rétyi Nyír 14,1 km-re. A Magyar Honvéd szobor Réty községtől keletre, a Kovásznára vezető főut mellett, a Rétyi Nyír természetvédelmi terület szomszédságában található. Törött, de megvan - A jelzett helyen megtaláltuk a dobozt.
- Milleniumi fenyves Rétyi Nyír 14,1 km-re. A Rétyi-nyír egy több hektáros természetvédelmi terület, növény- és állatritkaságai miatt Európa egyik csodája, a környékbeliek kedvelt turisztikai célpontja. Kis laza séta után - Kellemes, árnyékos hely, felüdülésnek kellemes.
- Aldoboly 14,6 km-re. 1567-ben Aldobolj néven írják.
- Református vártemplom Illyefalva 14,9 km-re. A Sepsiszentgyörgytől néhány km-re délre fekvő Illyefalva látnivalója a 15-16-dik század körül épült várfallal körülvett, festett fapados, új kazettás mennyezetű református temploma. Relatív - Ahogy mondani szokták, fél lábbal illyefalvi vagyok, hát ideje volt megkeresni az itt rejtett ládát.
- Református templom Réty 15 km-re. Réty református templomát az évszázadok során kétszer ujították fel. Körülményes megközelítés - A geodobozt nagyon könnyű volt megtalálni, viszont elég körülményesre sikerült a templom megközelítése.
- Komollói Nagyvár Réty 15 km-re. A vár a Feketeügy jobb partján fekszik egy magasabb teraszon. Kasztrum - Körbesétáltuk a kasztrumot, de nem sikerült a dobozt megkeresni zavaró tényezők, vagyis juhnyáj miatt.
- Óriáskő Szotyor 15,1 km-re. A szikla tetőlapján egy öt láb átmérőjű embersarok alakú bemélyedés van, melyről a néphagyomány azt tartja, hogy az egy óriás sarkának a benyomulása, ki innen egy lépéssel a Brassó feletti Cenk hegyre lépett át. Érdekes darab - Érdekes darab, egy érdekes helyen.
- SZNM 9 Római kasztrum Komolló 15,1 km-re. Székelyek Nagy Kincskeresése - 9-dik stáció - Réty - Római kasztrum Komolló. Nem káromkodtunk, csak - A kis doboz kinn hevert a fűben.
- Erőd Bodzavám 15,9 km-re. A jól látható tüzérségi erőd mellett további hét kisebb sánc, katonai barakk helye található a területen. Bodzavámi kilátó - Tényleg jól látszanak az erőd nyomai, kiváncsi vagyok, ha megásnák, mit rejt.
- Kálvária-domb Bodzavám 16,2 km-re. Bodzavám végén régi templom romjai és egy újkori erőd maradványai ismerhetők fel, a Kálvária körül újkori sáncok láthatóak a harmadik katonai felmérés térképszelvényén. Romok - Az erőd felől közelítettem meg a templomromot.
- Református templom Zágon 16,5 km-re.
- Mikes-Szentkereszty kúria Zágon 16,6 km-re. Kár, hogy zárva volt - Emblematikus, szép kúria.
- Unitárius templom Kilyén 16,7 km-re. A templom a XV-dik században gótikus formát kap, szentélye ma is őrzi gótikus jellegzetességeit.
- Rakodó források újratöltve 16,8 km-re. Itt egy kövülő víztömeggel van dolgunk, amelynek felesleges szénsava a léggel érintkezve elillan, mi által a feloldva volt szilárd részek lecsapódnak - írja Orbán Balázs. Mészkőtufa - Az igazság az, hogy itt GPS nélkül nem nagyon boldogulok.
- Rakodó források 16,8 km-re. Az úton felfele haladva, balról, közvetlenül az út mellett találjuk a rakodó forrásoknak, illetve mésztufa-szikláknak nevezett mésztufa gátakat. Öreges-üreges fa - Alapos keresgélés után két gyanús fa maradt, de egyikben sem volt doboz az üregben.
- Kis-Üvöltő-patak vízesése Bodzavám 17 km-re. Majd továbbmegyünk  és a következő letérőnél balra tartva elérjük a kis vízesést. Forrás - Itt sem boldogultam GPS nélkül.
- Várhegy Lécfalva 17,1 km-re. Lécfalvától délre, az árterület fölé emelkedik, a kelet-nyugat irányú 550 m magas Várhegy-domb. A tehénpásztornak nincs internetje - GPS nélkül fedeztem fel újra ezt a helyet.
- Székelybánja vára Lécfalva 17,1 km-re. A várhegy nem más mint a felsőháromszéki medencéből kiemelkedő tektonikus tanúhegy, amelyet több száz évvel ezelőtt még, a Feketeügy teljesen körülfolyta, és csak az északkeleti részen kapcsolódott a fennsíkhoz. Nahat-nahat - Igaz mar 2013-ban talaltam egy rejtekladat itten a vadalmafa alatt.
- Református templom Sepsiszentkirály 17,3 km-re. Már a XII-dik században plébániatemplom, amikor a Szent Istvánról elnevezett plébániák létesültek vagy kapták nevüket, ha előbb léteztek.
- Faragott állatfej Sepsiszentkirály 17,4 km-re. Sepsiszentkirály környékét böngészve a neten, két érdekes fotóra bukkantam a Panoramio egyik oldalán.
- Mocsárvidék Lempes és Olthíd között Szászhermány 17,5 km-re. A vizenyős réteken rengeteg tavaszi virágot csodálhatsz. Ahol meg nem jartam - A kivancsisag vezerelt el ide, es igen is nagyon erdekes volt.
- SZNM 8 Eresztevény Gábor Áron síremléke 17,5 km-re. Holttestét szülőfalujában, Bereckben kívánták eltemetni a székelyek, de az oroszok is meg akarták szerezni, a helyiek megfélemlítése céljából. Sikertelenül - Gyakran járok sétálni, bringázni erre a környékre, háromszor is kerestem a dobozkát de nem találtam.
- Unitárius templom Sepsiszentkirály 17,6 km-re. Ez egyben arra is utal, hogy már a XII-dik században plébániatemplom, amikor a Szent Istvánról elnevezett plébániák létesültek vagy kapták nevüket, ha előbb léteztek.
- Mikes-kert Zágon 17,7 km-re. Zágon Mikes Kelemennek a szülőfaluja. Tölgy és kápolna - Több mint 20 éve jártam itt, nagyon másabb környezet fogadott most.
- Evangélikus erődtemplom Szászhermány 17,7 km-re. Több ízben feldúlták a törökök, Vitéz Mihály és az osztrákok, Basta csapatai. Kivágott fa? - Vasárnap délutáni csend, alig volt valaki a szaszhermanyi vár körül.
- Óriáspincetető Eresztevény 18 km-re. Ereszteveny felett magasodik a Pincetető, az Óriáspincetetőn felépített térplasztika. Sanderoval a tetőn - Egy igazi élmény ezen a tetőn állni.
- Régi kőhíd Sepsiszentkirály 18,3 km-re. Valamikor Előpatak helyett, itt jártak át a Barcaság irányába, szekerekkel. Mar nem a regi - Mint mar a cimben is utaltam, mar nem a regi.
- Lécfalva 18,3 km-re. Lécfalva falu Romániában Kovászna megyében. Kultúrotthon - A várhegyi doboz adatait nézegetve vettem észre, hogy Lécfalván is van egy doboz.
- SZNM 7 Maksa Református templom 18,6 km-re. Ezt könnyű volt megtalálni - A kis dobozka szabadon volt, így könnyű volt megtalálni.
- Veczerkő Erősd 18,7 km-re. Ez a hegy a Vecer nevű határrész déli lejtőjén található, az Olt fölé benyúló sziklák egyike és a délkeleti előfokát képezi annak a széles hegyláncnak, mely a Mitácsból lenyúlva, a Barcaság északi hegysorát alkotja. Nehéz eset - Hát már a kőig eljutni sem volt könnyű, mivel szebbnél szebb szamócák állták el egész végig az útonkat, megnehezítve a haladást.
- Állomás környéki tavak Sepsiszentgyörgy 18,7 km-re. Útban a vasútállomás fele, jobbkéz felől, átkelve az Olt hídján, egy tavat láthatunk kis szigettel a közepén. Tomenti romantika - Tesztelek egy uj rejteket ott, es ha bevalik, ujratesszuk ezt.
- Gőzmozdony Sepsiszentgyörgy 18,9 km-re. Ha már Marosvásárhelynek van gőzmozdonya, Sepsiszentgyörgynek is miért ne lenne? Ezt vettük vallatóra. Soros mozdony es nem Berci - Kersd elol, ahova befersz.
- Angyalos 19 km-re. Honnan a falu szép neve, ha nem a reformáció előtti templom védőszentjéről, aki a két arkangyal, Szent György és Szent Mihály volt? Nos, lehet, hogy éppen róluk nevezték el a falut. Első dobozunk - Sikerült megtalálni a dobozkát, kicsit sáros, de ép állapotban.
- Babarunkai vízgyűjtő 19 km-re. A Ciucas hegy lábánál fekszik a festői szépségű Babarunkai vízgyűjtő tó, Brassó városát ez látja el a szükséges ivovizzel. Sötétedéskor - A Csukás-hegységből hazafelé tartottunk, az idei Havasszépe-túráról.
- Szászhermány mocsarai 19 km-re.
- Születés szoborkompozició Sepsiszentgyörgy 19,3 km-re. A város központi parkjában, 2011 nyarán egy szobrásztábort rendeztek, ennek műterméke ez az alkotás is. Hol a szuletes? - Hat igen, megszuletni nem nagy dolog, csak lehet fajdalmas.
- Sepsibesenyő régi temploma 19,3 km-re. A Csente-tető alatt, a Bodoki havas lábánál a Besenyő völgyében a nyolcvanas évek második felében a patak elzárásával víztárolót alakítottak ki  Azóta épülnek a hétvégi házak. Éppen hogy elértem - Nehezen lett meg a doboz.
- Millenniumi fenyves Sepsiszentgyörgy 19,3 km-re. Sepsiszentgyörgyön az állomástól északra, a csíki vasútvonal Kézdivásárhely felé elágazó szögében létesítették a millenniumi fenyvest. Emlekmuvek - Sepsiszentgyorgy emlekmuvei.
- Nagy-Bogáts kúria Sepsiszentgyörgy 19,3 km-re. A 19-dik század végén, 1904-ben épült Szotyori Nagy Ferenc szemerjai földbirtokos tervei alapján. Kuria a Szemerjan - Ez egy szepen helyrehozott kuria.
- Hol volt hol nem volt Sepsiszentgyörgy 19,5 km-re. A Hol volt, hol nem volt. Autokra nezve - Hosszu Zoltan alkotasa ez a szobor, de meg tobb mint 200 szobra van szetszorva mindenfele.
- Székely Nemzeti Múzeum Sepsiszentgyörgy 19,6 km-re. A város jelképévé vált épület előtt a tervező szobrát láthatjuk. Múzeumi kamera - Nem messze a rejtekhelytől parkoltunk, majd sétálgattunk a múzeum fele.
- Sepsiszentgyörgyi Panoráma 19,7 km-re. Romhalmaz - Keményen folyt holmi vezetékek lerakása, noha a felső víztározó már romhalmaz.
- Kariatida szobor Sepsiszentgyörgy 19,7 km-re. A város központi parkjában, 2009 nyarán egy szobrásztábort rendeztek, ennek műterméke ez a szobor is. A Golgotan - A Kariatida Petrovics Istvan szobrasz alkotasa.
- Egykori Hungária szálló Sepsiszentgyörgy 19,8 km-re. Épült 1907-ben. Regi az uj kozott - Igen, a regi Hungaria szallo, epult a XX-dik szazad elejen.
- Tatárvár Barcaszentpéter 19,9 km-re. Maga a Várhegy jól látható minden irányból, úgy a Barcaság, mint Háromszék felől is. A kő marad, a víz halad - M
- Bronz Vilma Sepsiszentgyörgy 20 km-re. Bronz Vilma, az integető lány - Sepsiszentgyörgy. Bronzba ontott no - Vetro Artur alkotasa.
- ördög keze-szikla Csukás-hegység 20 km-re.
- Bod Péter Megyei Könyvtár 20,1 km-re. Sepsiszentgyörgy 1948 előtt két jelentős könyvgyűjteménnyel büszkélkedhetett. Adatbázis-karbantartás - Furcsa volt, hogy a cinegék egy egész kicsi geodobozt találtak meg, habár a rejtehely képtárába feltöltött kép alapján a geodoboz nem pici.
- Szobrok a Bálház helyén Sepsiszentgyörgy 20,1 km-re. Sepsiszentgyörgyön, az úgynevezett Régi piac terén, a Csiki út és a Grigore Balan út sarkánál lévő kis zöldövezetben, néhány műalkotás áll. Oreg fak a parkban - A valamikori Balhaz most szakszervezeti intezmeny.
- Ortodox fatemplom Papolc 20,1 km-re.
- Sepsibesenyői tó 20,3 km-re. A 2 km hosszú tó északkeleti oldalán Maksa község, a délnyugati oldalán pedig Besenyő falu található. Véletlenül parkoltunk a doboz mellé - Ebédkészítés közben kerestük meg a ládát.
- Csókás vára 20,4 km-re. Erősd község előtt, az Olt és a Várpatak által körülölelt Csókás nevű hegycsúcson  a hagyomány egy várat helyez el. Az erősdi Csókás vár - Esős időben nem csoda, hogy egy kicsit sár is volt, meg csúszott is egy kicsit.
- Tészla-tisztás 20,5 km-re. A Tészlának főleg az alsó részét mészkő alkotja.
- Fenyőerdő Benedekmező 20,5 km-re.
- Világháborús bunker 20,5 km-re. Erről tanúskodik jónéhány betonbunker és védőárok is. A célnak biztos megfelelt - A célnak biztos megfelelt, jó rálátás kínálkozik az Előpataki-hágóra.
- Toplós-kút 20,5 km-re. Több hiedelem is fűződik hozzá.
- Lempes-domb 20,6 km-re.
- Kolcza-gödör Sepsiszentgyörgy 20,7 km-re. Téli szánkózás - Gyerekkoromban a Kolcza gödör egyik kedvenc helyünk volt.
- Erdeifenyők között Barcaszentpéter 20,7 km-re. Barcaszentpéter és Hermány közötti dombon, a rezervátum táblájától, ami ismerteti az itt fellelhető érdekességeket - tavaszi hérics, törpemandula, vadjácint, stb, a most viruló árvalányhajas réten felsétálsz az erdeifenyők közé. Türelmesen - Türelmesen megvártuk, amig elvonult a júhnyáj, mert a csobán nagyon kiváncsi volt, hogy mit keresünk a fákon.
- Vártemplom Sepsiszentgyörgy 20,8 km-re. A város régi Ópiaca, a mai Kálvin tér építészeti műemlékegyüttes. Sepsi 1 - Nagyon szép és csendes környék.
- Forrás az Olt partján Sepsiszentgyörgy 20,8 km-re. De csak az egyiket keresd a három közül. Aréna - Egyértelműen megtaláltam a rejtekhelyet, doboz viszont sehol.
- Csukás-csúcs 20,9 km-re. A Csukás a Keleti Kárpátok déli hegységcsoportjának,a Kárpát kanyarnak a tagja, különös alakú sziklákkal, látványos kőgombákkal. Megcsináltuk - Helyesbítek: nem a geodobozt találtuk meg, csak a tartalmát.
- Duduj-kő Csukás-hegység 20,9 km-re.
- Tészla-nyereg Csukás-hegység 21 km-re.
- Első világháborús hősök emlékoszlopa Sepsiszentgyörgy 21 km-re. Katonai temeto - Az elso vilaghaborus emlekmu a kozos temeto kozpontjaban talalhato, sajnos elgge elhanyagolt allapotban.

Nagy Piliske románul - in limba romana: Varful Pilisca


Természeti értékek - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Nagy Piliske adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Nagy Piliske? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Rejtett látnivalók a közelben

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.