Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Harangláb Hatolyka - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Harangláb Hatolyka | Hol van ez a hely?

Hatolykát ásványvize miatt már a legrégebbi leirásokban is fürdőmedencével rendelkező településként tartották nyilván. Annyira gazdag ásványvíz forrásokban hogy a faluban, sőt határain is bajosan lehet édesvizet találni. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: A haranglab Hatolykai gótikus stílusú templom Világháborús emlékpark Óriásfa a templomkertben A harangláb felső része Bejárat, ami zárva van Torony nélkül A hatolykai harangláb Oldalbejárat Bejárat a templomkertbe Kölcsey Ferenc idézet. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Harangláb Hatolyka fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Harangláb Hatolyka! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Harangláb Hatolyka közelében?
Fortyogófürdő. 5.6 km-re. Kézdivásárhely határában található a Fortyogófürdő nevű, egykori gyógyüdülőhely.
Református templom Kézdimárkosfalva. 1497-ben Márkosfalva formában fordul elő.
Barabás Miklós szobra Kézdimárkosfalva. Kézdimárkosfalva egyik híres szülöttje Barabás Miklós festőművész, aki 1810-ben látta meg a napvilágot, szegény család sokadik gyermekeként. (látnivaló és geodoboz)
Nepomuki Szent Janos szobra Haraly Harale. Középkori temető Zabola határában. Látnivalója a 16. (itt geodobozt is lehet keresni)
Városi kórház Pszichiátriai osztály Kézdivásárhely. Az egykori kézdivásárhelyi Öregek Otthona, ma a Városi Kórház Pszichiátriai osztálya, az Állomás utca 35 szám alatt található.

Történelmi-kulturális értékek - Kovászna megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Harangláb Hatolyka gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • A domb tetején - A sík mezőben egy kiemelkedő domb tetején áll a hangulatos templom, mely felújítás alatt van...
 • A bezárt harangláb, és környékének látnivalói - Hívogató a hatolykai harangláb zárt bejárata, valószínűleg mindenki ezt nézi meg először, de nincs mit tenni, egy keveset kerülni kell...
 • Élni-halni szójáték - A folyamatos jelen joggal használható, mert egyéb nem létezik...
 • halja a halált - véleményem szerint a holt ember sem tétlenkedik, tehát halja a halált, joggal használható a folyamatos jelen...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Harangláb Hatolyka? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Hatolykai temető
Hatolyka temetőjének egyik érdekessége, egy sírhant, melynek -viselője- 1827-1951 közötti időszakban élt.
Fortyogófürdő
Székelypetőfalva határában található Fortyogófürdőnek már az 1800-as években nagy látogatottsága volt.
Katolikus templom
A falu helyén már a 12.
Katolikus templom
1561-ben Imecsfalva néven jelentkezik az oklevelekben.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Kovászna megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.