Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Tarzán fája - Szent Anna-tó

Tarzán fája - Szent Anna-tó


A Szent Anna-tó kráterének peremén, a menedékház közelében áll egy viharvert, csonka bükkfa, a Szent Anna-tó Tarzán fája. Ha beszélni tudna, először a bükkfák jelenlétére hívná fel a figyelmet.

A Szent Anna-tó Tarzán fája

Az 1000 méteres magasság a bükkerdők felső, a fenyőerdők alsó határa. Ahogy az úton a tó felé közeledünk, váltakoznak a fenyő- és bükkerdők a helyi kitettség és mikroklíma hatására. A Szent Anna-tó szintje 950 méter, így a kráter oldalát fenyővel kevert lombhullató...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Tarzán fája Szent Anna-tó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Mohos tozeglap
Szent Anna kapolna
Nagy Csomad
Szent Joakim kapolna

Hozzászólások
Pixel
Nem tűnt el!...
Kettéhasadt fa...
Lakó nélkül...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc