Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Rez-tetői kilátó - Sükő

Rez-tetői kilátó - Sükő


A Nagyküküllő és a Nyikó között húzódó dombvidék legmagasabb csúcsa, a 932 m magas Rez-tető. Ide építettek kilátót 2006- ban a sükői közbirtokosság, a helyi vállalkozók, a felsőboldogfalvi önkormányzat, illetve Sándor József közbenjárásával.

A kilátóról szemügyre vehető a Déli Kárpátok vonulata, a Hargita-hegység, illetve sok székelyföldi település....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Rez-tető
Rez-tető
Szemből
Szemből
Első emelet
Első emelet
Hiányzó deszkák
Hiányzó deszkák
A Sükő felől érkező út
A Sükő felől érkező út
Falépcső
Falépcső
Figyelmeztetés
Figyelmeztetés

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Rez-tetői kilátó Sükő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Ferde torony Suko
 • A vagasi tolgyek
 • Rak tava
 • Katolikus templom Nyikomalomfalva
 • Reformatus templom Farcad

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Lehettem volna első megtaláló, de csak második rejtő lettem

  Egyik kedvenc rejtekhely-kategóriám, a Rez-tetőihez hasonló kilátótornyok...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc