Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Reformatus templom es haranglab Nyaradszentsimon
Geges regi sirkovei
Nepi iskola Geges
Rigmany

Hozzászólások
Kerékpártúra...
Pincék, gödrök, mélyedések....
A tatárpincék kincse...


Tatárpincék a Csereoldalon - Nyárádszentsimon

Tatárpincék a Csereoldalon - Nyárádszentsimon


Ottjártamkor néhány lelkes környékbeli legény és leány éppen kiásott egy beomlott pincét. Nagyon különleges látvány, olyan ősi érzés ott lenni. Három kivételével, a pincék be vannak tömődve (nem beomolva, mert ha kiássák, a pincék épek) és kb 80-100 méter körzetben láthatók a nyomaik, a mélyedések a földben. Óvatosan közeledjetek, mert be lehet esni.

"Nyárádszentsimon határában, a falu erdejében a mostani református megyebíró, Szabó Imre Tibor még kisiskolásként társaival való játszadozás közben egy fa gyökerei alatt egy teljesen ép tatárpince bejáratára bukkant. A felfedezés évét az 1964–65-ös évekre teszi. Elbeszélése szerint a faluban élő idős emberek tudtak az erdőbeli...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Tatárpincék a Csereoldalon - Nyárádszentsimon rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc