Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Borvízforrás - Zsögödfürdő

Borvízforrás - Zsögödfürdő


Zsögödfürdő, a Borszékkal egyidős fürdőtelep, Csíkszereda déli kijáratánál, az Olt jobb partján található. 17 kádas meleg fürdője 1957-ben épült, azóta többször felújították. A telepen melegített vizű úszómedence, és mofetta is található. Külső, hideg vizes, 17 fokos úszómedencéjét 1980-ban építették. 1990 után, több más fürdőhellyel együtt, Zsögödfürdőn is befejeződött a színes fürdőélet.

Időpont: 2013. április 30.
Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Térkép

Keressétek meg a Borvízforrás Zsögödfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Egykori kemping Zsogodfurdo
Ordoglik sziklafal
Ordoglik virtualis geotojas
Zsogodfurdo

Hozzászólások
Pixel
Ládaellenőrzés...
Isti túra 1. láda...
Legyen egy ilyen rejtés is...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc