Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gyilkos Fekete-fehér

Gyilkos Fekete-fehér


A Gyilkos-kő déli oldalában egy látványos sziklafalban gyönyörködhetünk, melynek tetején különös látvány fogad. Villámsújtotta, szénné égett, fekete fatörzsek között, mindenütt hófehér kövek. Amíg alulról egy viszonylag kényelmes szekérút kerül fel jobb oldalról, a tetőre érve, az erdős rész már csak nehezen járható. Ez egy rejtekhely csak a nagyon elszántaknak.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Látványos sziklafal
Látványos sziklafal
A Kerek-kő északi oldala
A Kerek-kő északi oldala
Hangvilla
Hangvilla
Fekete-fehér 1
Fekete-fehér 1
Fekete-fehér 2
Fekete-fehér 2
Fekete-fehér 3
Fekete-fehér 3
A csúcs
A csúcs
Kilátás
Kilátás
Kék kupak
Kék kupak
A fekete diadal-oszlopa
A fekete diadal-oszlopa
Hm
Hm
A métafa
A métafa

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Gyilkos Fekete-fehér rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Gyilkos-ko kilato
 • Gyilkosko Bekas szoros
 • Panorama kabin Gyilkos-ko
 • Kerek ko
 • Gyilkos to

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Különös hangulat

  A Gyilkos-kő dobozától sétáltunk át ide...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc