Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Jézus Szent Szíve római katolikus templom - Ditró

Jézus Szent Szíve római katolikus templom - Ditró


Jézus Szent Szíve római katolikus templom - Ditró

Az 1567. évi regestrumban Ditró már 26 kapuval szerepel. Ha ezt vesszük alapul, akkor Ditró 15. századbeli település lehet. A régi iratokban, oklevelekben Ditró 1567-ben Gytró, 1602-ben Gitró és 1710-tól Ditró névváltozatokkal szerepelt, 1758-tól pedig Gyergyó-Ditró néven. Legújabb neve: Ditró. Ditró lakossága zömében római katolikus....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Oltár
Oltár
Mellékoltár
Mellékoltár
Főoltár
Főoltár
Festmény - 1
Festmény - 1
Festmény - 2
Festmény - 2
Csillár
Csillár
Emléktábla
Emléktábla
Templom - 2
Templom - 2
Kéttornyú templom
Kéttornyú templom
Templombelső
Templombelső
Kék oldaloltár
Kék oldaloltár
Orgona
Orgona

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Jézus Szent Szíve római katolikus templom Ditró rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Mezei Imre makettjei Ditro
 • Templom-teri park Gyergyoremete
 • Borvizfurdo Gyergyoremete
 • Tatardomb
 • Hideg-kut

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Új geodobozt kell majd itt rejteni

  Útban az Istenszéke felé, röviden megálltunk a gyergyóditrói kéttornyú templom mellett...
 • Két torony

  Óriási templom...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc