Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Rekettyés-csúcs - Kelemen-havasok

Rekettyés-csúcs - Kelemen-havasok


A Jézer-tóhoz legközelebb eső csúcs a Rekettyés (2021 m). A meteorológiai állomástól csak pár méter választja el. Az elénk táruló látvány csodálatos, kilátás nyílik minden irányban.

Különösen megragadó a Magyar-Negoj és a Nagy-Köves gerince. A csúcs Hargita, Maros és Suceava megyék találkozáspontja, ugyanakkor turisztikai csomópont is....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Panoráma - 1
Panoráma - 1
Panoráma - 2
Panoráma - 2
A csúcs virágszőnyege
A csúcs virágszőnyege
Alpesi harangvirág
Alpesi harangvirág
Havasszépe
Havasszépe
Sáfrány kompozició
Sáfrány kompozició
Tavaszi kökörcsin
Tavaszi kökörcsin
Törpefenyő
Törpefenyő

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Rekettyés-csúcs Kelemen-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Jezer to Kelemen
 • Negoj vedkunyho
 • Kis Lomas vizeses
 • Kis Lomas ur
 • Kis-Lomas hegyi menedekhely

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Jézer-tó és Rekettyés-tető

  Egy kis vasárnapi 25 km-es séta...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc