Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Rekettyés-csúcs - Kelemen-havasok

Rekettyés-csúcs - Kelemen-havasok


A Jézer-tóhoz legközelebb eső csúcs a Rekettyés (2021 m). A meteorológiai állomástól csak pár méter választja el. Az elénk táruló látvány csodálatos, kilátás nyílik minden irányban.

Különösen megragadó a Magyar-Negoj és a Nagy-Köves gerince. A csúcs Hargita, Maros és Suceava megyék találkozáspontja, ugyanakkor turisztikai csomópont is....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Románia látnivalói

Keressétek meg a Rekettyés-csúcs Kelemen-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Jezer to Kelemen
Negoj vedkunyho
Kis Lomas vizeses
Kis Lomas ur

Hozzászólások
Pixel
Jézer-tó és Rekettyés-tető...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc