Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kurmatura-patak szorosa
Kilato Kurmatura-gerinc
Zold sziklavar Kurmatura-patak
Szoros patak sziklai

Hozzászólások


Sziklatorony - Kurmatura-patak - Királykő-hegység

Sziklatorony - Kurmatura-patak - Királykő-hegység


A Kurmatura-patak völgyének a Kurmatura-gerinc felőli oldalában, tehát a patak földrajzi jobb oldalában, egy nagyobb sziklatorony található. Ilyenkor télen, a fák sűrű lombja nem takarja a domborzati formákat, a sziklavilágot. Így láthatóvá válik ez a torony is, mely bár nincs messze az ösvénytől, talán nyáron nem annyira észrevehető.

A kék sávval jelzett túraösvény itt megy át a völgy másik oldalára. Első látásra, az ösvényről, a szikla egy magas toronynak néz ki. Közelebbről és oldalról nézve, egy penge formáját mutatja. Szemből pedig, a lapos felét nézve, egy szürke óriáshoz vagy szomorú bohóchoz hasonlít. Érdekesek a torony körüli, nagyobb,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Sziklatorony - Kurmatura-patak - Királykő-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc