Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hagyományos fürdő - Tündérkert - Borszék

Hagyományos fürdő - Tündérkert - Borszék


A borszéki népi fürdőt 2009-ben építették meg, egy hagyományos fürdőépítő kaláka keretében.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Tündérkert
Tündérkert
Kétrészes lábferedő
Kétrészes lábferedő
Napferedő
Napferedő
Bugyorgó lábferedő
Bugyorgó lábferedő
Négyrészes lábferedő
Négyrészes lábferedő
Az öltöző
Az öltöző

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hagyományos fürdő Tündérkert Borszék rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Meszkobanya Borszek
 • Kossuth forras Borszek
 • Medvebarlang Borszek
 • Mofetta Borszek
 • A Jeges-barlang lehelete

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Ez gyorsan ment

  Miután kisütött a nap, sokan kimozdultak...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc