Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Panoráma - Maroskeresztúr

Panoráma - Maroskeresztúr


Elsőként 1332-ben említik a pápai tizedjegyzékben de Sancta Cruce néven. 1493-ban már a nép nyelvén írják: Kereszthur Az 1567. évi regestrum mai nevén 9 kapuval jegyzi.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kilátás 2
Kilátás 2
Kilátás 3
Kilátás 3
Vegyipari kombinát
Vegyipari kombinát
Érdekes név
Érdekes név
Reggel korán
Reggel korán

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Panoráma Maroskeresztúr rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kisvasut hidja Maroskeresztur
 • Knopfler kastelypark Maroskeresztur
 • Marosvasarhelyi Csernobil
 • Teglagyari to
 • Munkas

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Drájvinozás a temetőben - Nyárádtő felől érkezve, hamarabb letértem a főútról, mint kellett volna...

 • Bűz - A temetőn keresztül közelítettem meg a rejteket... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc