Pixel

Függőhíd - Sóvárad Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Függőhíd - Sóvárad

Függőhíd - Sóvárad


Sóvárad Szováta felőli kijáratánál egy fémből készült, deszka járófelületű függőhíd található. Itt lehet átkelni a Kis-Küküllő vizén, bár csak gyalogosan, a településtől keletre fekvő kaszálók és gyümölcsösök felé. Ügyeljünk a síneken történő átkelésnél!

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Néhány kép a Függőhíd - Sóvárad képtárból:

A függőhídon
A függőhídon
Alulról nézve
Alulról nézve
A függőhíd
A függőhíd

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Függőhíd Sóvárad rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Rejtekhely android alkalmazás

A Rejtekhely-keresés Erdélyben android alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
Fedetlen fedeles híd Sóvárad
Fedetlen fedeles híd Sóvárad Mivel a fából készült hidak anyagát az időjárás könnyen tönkretette, Erdélyben több helyen is fedeles hidakat készítettek.
Római tábor Sóvárad
Római tábor SóváradRH1506
Református templom Sóvárad
Református templom Sóvárad 1332-ben a pápai tizedjegyzék említi először Várad néven.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei

Pixel
 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordinátáinak és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


  Néhány hozzászólás

  Pixel
  • Aranyos függőhíd - Mivel erre jártunk, felkerestük a függőhidat...
  • Ketrec és híd - Régebb szerettem volna itt rejteni, de a híd előtti ketrec mindig visszatartott attól, hogy megálljak itt...
  • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!  A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc