Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gázfürdő - Bálványosfürdő

Gázfürdő - Bálványosfürdő


Bálványosfürdő központi útkereszteződésétől észak felé indulva, kb. 300 méterre, egy jelenleg elég rozoga állapotban lévő, de még használható mofettához juthatunk. Patak menti talajúton sétálhatunk el az épületig, melyben egy gázfürdő és egy lábáztató medence található.

Rejtekhely geodoboz nélkül...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Gázfürdő Bálványosfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc