Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Kisvárdai vár - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Kisvárdai vár | Hol van ez a hely?

A kisvárdai vár a város történelmi központjának északnyugati szélén áll, ma a kisvárdai Várszínház működik benne. Az Alföld egyik legmonumentálisabb vára, a Gyulaival együtt a legnagyobb téglából épült vára, a Váradi család birtokközpontja volt. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Kisvárdai vár fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Kisvárdai vár! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Kisvárdai vár közelében?
Magányos kápolna Kigye Mezőpetri. A kigyei kápolna a korábbi település helyén, Mezőpetri és Nagykároly között található.
I vilaghaborus emlekmu Kismajteny. Sváb múzeum Mezőpetri. Egykori Pázmány-bentlakás Szatmárnémeti. Egykori Pázmány-bentlakás, ma a katolikus egyház óvodája - Szatmárnémeti.
Mizerikordia-apácák kórháza Szatmárnémeti. Mizerikordia-apácák kórháza, ma Városi Kórház Pszichiátriai Osztálya - Szatmárnémeti.
Lükő Béla-kórház Szatmárnémeti. Hildegarda római katolikus templom Szatmárnémeti. Hildegarda római katolikus templom - Wolfenbüttel utca 40 szám, Szatmárnémeti.
Zsinagóga Szatmárnémeti.

Történelmi-kulturális értékek - Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Kisvárdai vár gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Kisvárdai vár? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Szentháromság kápolna
Nagykárolytól délre, nagyjából 3 kilométerre található, egy emberi kezek által emelt domb tetején, amely feltételezhetően egykor strázsadombként szolgált.
Magányos kápolna
A kigyei kápolna a korábbi település helyén, Mezőpetri és Nagykároly között található.
Sváb múzeum
A sváb tájház tipikusan sváb stílusban épült 1881-ben Mezőpetriben, és szinte eredeti állapotában maradt fenn.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.