Postahivatal - Szatmárnémeti - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Szatmár Satu Mare - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Szatmár megye

Postahivatal - Szatmárnémeti

Postahivatal, egykori magyar királyi posta és távirda hivatal, adóhivatal, és pénzügyőrség - Szatmárnémeti. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: Régi képeslap - 1915... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Postahivatal Szatmárnémeti rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
528 Victoria hotel. Victoria hotel, ma üzlethelyiségek és lakások. 578 Északi Színház. 600 Régi Nemzeti Bank. Régi Nemzeti Bank, ma Rendőrségi Felügyelőség. 641 Ormos-ház. Ormos-ház, vagy Villanyóra sarok. 650 Egykori Pannonia-szálló. Egykori Pannonia-szálló, ma Dacia hotel. 923 Szabadság-tér. Szabadság-tér városi műemlékövezet, egykori Deák Ferenc-, Horthy Miklós-tér. 923 Katolikus székesegyház. (rejtekhely geodobozzal) 955 Muhi-ház. 1165 Római katolikus püspöki palota. 1287 Zsinagóga. 1347 Fehér-ház. 1350 Megyei Könyvtár. 1391 Cipész céh-székház. 1429 Lükő Béla-kórház. 1532 Egykori Püspöki Konviktus. Egykori Püspöki Konviktus, ma Unió líceum és 7-es számú líceum.

Történelmi-kulturális értékek - Szatmár megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Egykori tűzoltó laktanya 0.04 km-re. Egykori tűzoltó laktanya, ma lakások és irodák - Szatmárnémeti.
Református gimnázium 0.06 km-re. RH8541 Református gimnázium Szatmárnémeti
Egykori Kaszinó 0.07 km-re. Egykori Kaszinó, ma Miórica (Miorita) étterem - Szatmárnémeti.
Láncos református templom 0.08 km-re. RH3371 Láncos református templom Szatmárnémeti
Tűzoltó-torony 0.11 km-re. RH3368 Tűzoltó-torony Szatmárnémeti

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.