Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Szent Istvan borvizforras Feherko
Tomlohozo osveny Csutakos
Minimum Party Tiszas patak
Balasi kuria

Hozzászólások
Megújult forrás...


Kotlott borvíz - Kászonfeltíz

Kotlott borvíz - Kászonfeltíz


A tavaszi lomb alig-alig takarja a Répát-pataka bal oldalán fakadó forrást-kotlőstojás szagára neve is utal, ha Kotlott borvíz forrását jelző táblának csak az alsó sora maradt meg. A patakmedren pallón lehet átkelni, de a forrás fedele már omladozik.

"A Csíki-havasok közé zárt Kászoni-medence északkeleti sarkába torkolló kelet-nyugat irányú Nagyrépát-patak borvízforrásainak a bejárását tűztük ki úti célunknak. A kárpáti homokkőrétegekbe mélyen bevágódó patakvölgyet északon Kis-és Nagyrépát gerince határolja. Keleten a Fenyős bérc húzódik. Délen a Tekerő-patak völgyétől...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kotlott borvíz - Kászonfeltíz rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc