Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kotlott borvíz - Kászonfeltíz

Kotlott borvíz - Kászonfeltíz


A tavaszi lomb alig-alig takarja a Répát-pataka bal oldalán fakadó forrást-kotlőstojás szagára neve is utal, ha Kotlott borvíz forrását jelző táblának csak az alsó sora maradt meg. A patakmedren pallón lehet átkelni, de a forrás fedele már omladozik.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Fél tábla
Fél tábla
Palló
Palló
Pad
Pad
Zubogó
Zubogó
Borvíz tetővel
Borvíz tetővel
Pihenőhely
Pihenőhely

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kotlott borvíz Kászonfeltíz rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szent Istvan borvizforras Feherko
 • Tomlohozo osveny Csutakos
 • Minimum Party Tiszas patak
 • Balasi kuria
 • Katolikus templom Nagykaszon

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Megújult forrás

  Ritka eset, hogy a leíráshoz képest javult az állapota a helynek...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc