Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kakucs vára

Kakucs vára


Kakucs vára

Kakucs falut az 54A helyi makadámos úton tudjuk megközelíteni Szászváros irányából, Kasztón keresztül. A várat erdészei utakon 2 óra alatt értük el a mellékelt útvonalon....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Terasz a vár alatt
Terasz a vár alatt
Falmaradványok 1
Falmaradványok 1
Várudvar 1
Várudvar 1
Várdomb az erdészeti út kanyarulatából
Várdomb az erdészeti út kanyarulatából
Kilátás a várból
Kilátás a várból
Várdomb
Várdomb
Ajánlott útvonal a várhoz
Ajánlott útvonal a várhoz

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kakucs vára rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc