Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hazugok Hídja - Nagyszeben

Hazugok Hídja - Nagyszeben


Románia első vashídja, amelyet 1859-ben állítottak fel és amely biztosította a bejutást az Alsóvárosból a várba. A híd nevéhez fűződő legenda szerint, az éppen rajta áthaladók hazugságától a híd nyikorogni kezdett, mintegy jelezve, hogy összeomlik egy nagyobb hazugság súlya alatt.

Időpont: 2011. július 10.
Az átalakítás időpontja: 2013. augusztus 23.
Rejtekhely geodoboz nélkül ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Térkép

Keressétek meg a Hazugok Hídja Nagyszeben rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Nagyszeben
Katolikus templom Nagyszeben
Brukenthal palota
Badogosok tornya

Hozzászólások
Pixel
Hid...
Re: Hazugok Hídja...
Re: Hazugok Hídja...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc