Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Kripta - Székelykál - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Kripta - Székelykál turisztikai látnivalói

A középkori templom a Kripta nevű hegyen állott, ahol az egykori templom alatti kripta helye jól kirajzolódik ma is. Kriptájának egyedüli megőrzött emléke egy sírkő, melynek 1647-ból származó érdekes felirata van...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Kripta - Székelykál képtárból:

Kecskés utca
Kecskés utca
Kecske
Kecske
Katolikus templom
Katolikus templom
Doboz a földön
Doboz a földön
Unitárius templom
Unitárius templom

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Kripta Székelykál fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22626 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Székelykál és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Kripta!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Székelykál, 0,3 km távolságra található.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Kripta Székelykál közelében?
- Unitárius templom - Székelykál 180 m-re.   Nem messze, csupán 15 km-re található Marosvásárhelytől.
- Székelykapu Erdőcsinád 3,3 km-re. 2013.
- Református templom Székes 3,6 km-re. Az 1567. Alma a fa alatt - Mindig szerettük Székes környékét. (turisztikai hely geoládával)
- Unitárius templom Iszló 3,8 km-re. Iszló Maros megyei falu, mely közigazgatásilag Székelyhodoshoz tartozik.
- Csanád vezér szobra Erdőcsinád 4,2 km-re. Kész vagyok halni és élni veletek, ez a felirat áll Erdőcsinád központjában, Csanád vezér szobra alatt.
- Síremlék Erdőcsinád 4,5 km-re. Az erdőcsinádi temető-együttes a falu nyugati határában található, három szomszédos dombocskát foglal magába. (látnivaló és geodoboz)
- Temető Erdőcsinád 4,7 km-re. Erdőcsinád temetői három szomszédos dombon helyezkednek el, a falutól északnyugatra. Puszpángbokrok - Nekem is hasonló élményben volt részem, a helybeliek engem is megbámultak.
- Unitárius temető Csíkfalva 4,8 km-re. Felső, süvegszerű részén hurokká csavarodott, nyitott szájú kígyó látható. Csak a dobozt találtam meg - Kerestem a sírköveket de nem találtam meg. (turisztikai hely geoládával)
- Féreglyuk Csíkfalva 5 km-re. Féreglyuk hegyi kerékpáros ösvény - Csíkfalva.
- Unitárius templom Nyárádszentmárton 5,1 km-re. 1332-ben a pápai tizedjegyzékben de Sancto Martino néven jelentkezik. Fej fölött - Felnéztem és megláttam a dobozt. (látnivaló és geodoboz)
- Ehedi temető 5,6 km-re. Ehed falunak temploma a középkorban nem volt. Szép őszi idő - A közelben volt még néhány cseresznyefa, de a repedés nagy segítség.
- Marosjára 6,2 km-re. 1332-ben Jara, 1456-ban Iara néven jelentkezik az oklevelekben.
- Gomolyát-domb Nagyernye 6,4 km-re. A falutól keletre található dombot gyakran keresik fel a siklóernyőzés kedvelői. Korán reggel, 6 órakor... - .
- Katolikus templom Székelyhodos 7 km-re. Nevét egykor hódban gazdag határáról kapta. Csendes falu - Tetszett a falu.
- Erdőszengyel 7 km-re. 1409-ben Zengelnek Arják a források, 1471-ben Zengyel a neve.
- Katolikus templom Nagyernye 7,4 km-re. 1602-ben a falunak híres vezére volt Ernyei Mósa Gergely, 1661 szeptember 14-én Ali pasa libáncsmezei táborában választották fejedelemmé I Apafi Mihályt. Kívülről - Feltaláltuk a külsőleg alkalmazható geodobozt, amit csak a zárt kapun kívülről lehet szagolgatni.
- Ortodox templom Nagyernye 7,4 km-re. Nagyernye nevét az ér, vízfolyás főnévből származtatják, mások szerint az Árpád-korban élt Ernyei családról kapta. Tobb infom sajnos nincs - A lada a femhid alatt, a templomhoz legkozelebb eso reszen van, merevitesek mogott van, csak alolrol latszik (persze ha nem tunt el eddig), es meg alolrol is jol meg kell nezni, mert csak bizonyos szogbol latszik.
- Kockásliliom Búzaháza 7,5 km-re. A kockásliliom a liliomfélék családjába tartozó fokozottan védett növény - a jellegzetes nedves réti, kora tavaszi növény, mely áprilisban tömegesen nyílik. Vékonykarúak elönyben - Minden évben felkeressük a rétet a koczkásliliomok miatt.
- Báró kertje Nagyernye 7,5 km-re. Az egykori bárókertbe ásott mesterséges tavat nyáron békalencse borít. A park jelenleg zárva van - Többször is jártam ebben a parkban az elmúlt években, így nem emlékeztem már, hogy megkaptam ezt a geodobozt, vagy nem.
- Bálintitt-kastélypark Nagyernye 7,5 km-re. Közvetlenül a Marosvásárhelyt Régennel összekötő országút mellett áll a 19-dik század elejéről származó Bálintitt-kastély. Térdmagasság - Ma újra erre jártam.
- Zárt kapuk parkja Nagyernye 7,6 km-re. Jelenleg a park főút felőli kapuja le van zárva, lakattal. Harmadik próbálkozás - Ma megint erre jártam, és mivel senki sem volt a környéken, sikerült a dobozt is előszedni.
- Kockás liliom Búzaháza 8,3 km-re. Csíkfalvából tértünk Búzaháza felé, miután áthaladtunk Búzaházán, jobbra egy földút vezet az erdő irányába. Még nincs kinyílva - Az elmúlt napokban olvastam, láttam a képeket, hogy Óvárhely mellett már nyílnak a kockásliliomok.
- Teleki kripta Sáromberke 8,3 km-re. Sáromberke Marosvásárhelytől 14 km-re fekszik, látnivalói a Teleki család sírboltja, a Teleki kiállítás, illetve a 18-dik században épített Teleki-kastély. A sáromberki Teleki kripta - Sáromberke látnivalói közül ehhez a rejtekhelyhez a kriptát mutatnám be.
- Nyárádszeredai Padlásmúzeum 8,8 km-re. A Padlásmúzeum Nyárádszeredában, a Szakadát utca végén, a 26/A számú házban padlásán található.
- Terebics-tető 8,9 km-re. A Terebics-tető Jedd község határában található, Jeddről 30-40 perc gyaloglással elérhető. Három a semmiben - Népes gyereksereggel indultunk el ládázni (is), és "epic failure"-val indítottunk.
- Katolikus templom Jobbágytelke 9 km-re. Jobbágytelke közigazgatásilag Székelyhodoshoz tartozik. Szemmagasságban - Nem emlékeztem a segítő információra.
- Tulipán és levendula Márkod 9,1 km-re. Márkod északnyugati határában levendulást és tulipánültetvényt hoztak létre, melyet Székelybere vagy Mikháza felől lehet megközelíteni.
- Teleki-kastély Sáromberke 9,1 km-re.
- Teleki-kripta Gernyeszeg 9,3 km-re. A Teleki-kastély és a református gótikus templom mellett Gernyeszeg kiemelt látnivalói közé tartozik a Telekiek gernyeszegi ágának a piramis formájú kriptája.
- Sáromberke tava 9,4 km-re. Ugyanakkor lehetőség nyílik a sütés-főzésre is, és a lakmározás után egy jéghideg sör társaságában pihenhetünk egy hintán, amíg a kapást várjuk. Második alkalommal - Ez a második alkalom volt, amikor a sáromberki halastavak mellett elrejtett geodobozt kerestem.
- Katolikus templom Deményháza 9,4 km-re. 1671-ben a kápolnát leviszik a mai temetőbe és ott a szent őrzőangyalok tiszteletére szentelik.
- Ösvény-kereszteződés avagy Újdomb 9,5 km-re. Ha a piros sáv jelzést követed, amelyik összeköti a Somostetőt Marosszentgyörggyel, egy adott helyen kiválik belőle a piros kereszt jelzés, amely a Terebicst érintve elvezet Agárdra. Pontosítás a szűz geodobozokról - A játékunk szellemében, a látnivaló (a rejtekhely) megtalálása a fontos.
- Magyarpéterlaka 9,5 km-re. 1465-ben Péterlakaként szerepel.
- Nyomáti sírkövek 9,5 km-re. A legszebb ilyen sírkövek, amelyeken két egymással szembe hajló kígyó domborműves faragása látható, a nyomáti temetőben vannak. Kígyók - Érdekes a sírfelirat, manapság már csak adatokat írnak fel a csilivili márványra, és mindent körbebetonoznak.
- Székelybósi panoráma 9,6 km-re. A hagyomány szerint a törökök által elpusztított Kisernye lakói telepedtek Bósba. Költözik a kilátás - Úgy látom, hogy a kivágott fák csutakjai nem hosszú életűek, ezért a beléjük rejtett dobozok élete is hamar véget ér.
- Drakula kripta-ház Deményháza 9,6 km-re. Ezekkel a szavakkal hívja fel a különleges létesítményre a figyelmet, a reklámszöveg.
- Cinege-tető Marosszentgyörgy 9,7 km-re. A Cinege-tető a maga 446 m-es magaságával Marosszentgyörgytől délkeletre található, a falu szélétől körülbelül 800 m-re. Foltozni - Most látom csak a régi képeket, a facsoport jobboldali részét itt is kivágták, elvitték.
- Nyomáti templom 9,8 km-re. Első ízben oklevélben 1513-ban említik Monyath néven. Második próbálkozásra - Még kerestem ezt a rejtekhelyet.
- Jedd temetője 10 km-re. Hangulatos temető, habár a régi düledező faragott homokkő sírkövek közé sok beton és márvány költözött. Meg itt is jar a mugli - Babberci vitt fel kocsival.
- Református templom Jedd 10 km-re. Ennek helyén volt a régi templom, valóságos kis gót épület, a nép elbeszélése szerint lapos és gömbölyű kövekből, amelyek felhasználtattak az új templom építésekor. Csak a doboz - A problema ott, a szomszedok.
- Teleki kastély Gernyeszeg 10,2 km-re. Gernyeszeg látnivalója a Teleki család erdélyi barokk kastélya. Élő barokk kastély - Egy rendezvény alkalmából voltunk a kastélyban, így sikerült alaposan körbejárjuk.
- Idődoboz pavilonok Mikháza 10,5 km-re. Az Idődoboz pavilonok a Mikházi Régészeti Parkban találhatók, a településtől délnyugatra, a római kasztrum és a régészeti park között.
- Sósfürdő Marosszentgyörgy 10,5 km-re. Marosszentgyörgy Marosvásárhely központjától 6 km-re fekszik, modern sósvizű strandja és gyógykezelő központja van. Most még utolsó - Most még utolsó tuja, de ha a mellette levő házat lebontják a sor folytatódhat.
- Református templom Gernyeszeg 10,5 km-re. A XV-dik században épült gótikus templom, déli kapuja felett található a somkeréki Erdélyi család címere.
- Római katonai tábor Mikháza 10,6 km-re. A tábor a Nyárád-völgy felső szakaszának védelmét biztosította.
- Ropó-domb Székelybere 10,6 km-re. Székelyberétől észak-északnyugatra egy kerek dombot láthatunk, mely a falu fölé magasodik.
- Tájoló kilátó Mikháza 10,6 km-re. Célja az erőd területének megmutatása a tájban.
- Református templom Berekeresztúr 10,8 km-re. A szent keresztről elnevezett egyházközségek, illetve falvak mind régiek és a szent keresztről elnevezett templomuktól kapták nevüket. Tető alatt - Nyárádszentimréről jöttünk át Berekeresztúrra.
- Római katolikus templom Marosszentgyörgy 10,8 km-re. Marosszentgyörgy legrégebbi és legszebb műemléke a helység feletti magaslaton található. Mókusok, fürjek, és kutyák - Igyekeznem kellett, mert lassan sötétedett.
- Falu harangja Mikháza 10,9 km-re. Mikházán, abban az utkereszteződésben, ahol a ferences kolostortemplom felé le kell térni, egy harangláb és egy fedett feszület található, melyre a helybeliek a Jézuska és a Falu harangja elnevezéseket használják. Gyors találat - A doboz a földön volt.
- Református templom Székelybere 10,9 km-re. Benkő Károly idejében épül fatemploma, mai temploma 1842-ből való.
- A legrégebbi székelykapu Mikháza 11 km-re. A szerkezetileg meggyengült kaput 1912-ben egy vihar ledöntötte, majd vásárlás útján a Néprajzi Múzeumba került.
- Keresztelő Szent János fakápolna Mikháza 11 km-re.
- Katolikus templom és Ferences kolostor Mikháza 11 km-re. A mikházai ferences kolostortemplom a XVII-dik századi erdélyi későreneszánsz építészet egyik jelentős és szakrális jellegűként egyedülálló emléke. Csendes hely - A dobozt a bodobácsok őrzik.
- Kripta a ferences kolostortemplom alatt Mikháza 11 km-re. A mikházai ferences kolostortemplom alatti, a főhajó és a szentély alatt húzódó kripta egyháziak és híres világiak, erdélyi nemes családok tagjainak nyughelye. Nem zár jól a doboz - A doboz előkerült a kövek közül, de a tartalma át van nedvesedve.
- Több száz éves tölgyfák Marosszentgyörgy 11 km-re. A Máriaffi-kastély szebb időket megért dendrológiai parkjában több száz éves fákat is találunk. Szabadság - N
- Máriaffi Lajos-kastély Marosszentgyörgy 11,1 km-re. A Máriaffi Lajos-kastély az országúttól balra, helyezkedik el, ahova egy hosszú sétány vezet. Tiltott terület, csendőrségi laktanya közelében - Miután megtaláltam a dendrológiai park geodobozát, elsétáltam a Máriaffi-kastély kerítésének bejáratához.
- Árpád fejedelem szobra Székelybere 11,1 km-re. Árpád fejedelem szobrát, Gyarmathy János szobrászművész alkotását, 2012 májusában avatták fel Székelybere központi terén.
- Református templom Kendő 11,2 km-re. Temploma nem volt, csak harangláb. Harangláb - A suvadásnál sajnos már nem volt időnk maradni, de a régi haranglábat megcsodáltuk.
- Kendő régi sírkövei 11,3 km-re.
- Marossárpatak 11,3 km-re. 1263-ban Sárpatak, 1319-ben Sarpataka, 1332-ben meg Sarpotoc néven jelentkezik az okiratokban. Betonsarok - Nagyon szép a szoborpark.
- Teleki-kripta Marossárpatak 11,4 km-re. Marossárpatak egyik műemléke a Teleki-kripta, amely a 19-dik század első éveiben épült, ide temették egykor a sárpataki Teleki család halottjait. Sajnos a dobozt nem találtuk meg - A dobozt sajnos nem találtuk meg, a leírás szerinti repedést vagy valami hasonlót találtunk, de abban nem volt meg.
- Harangláb Református templom Körtvélyfája 11,5 km-re. Körtvélyfája harangját különálló harangláb hordozza. Impozáns facsonk, kikandikáló geodoboz - Marosvásárhely felől Szászrégen irányába haladtam.
- Ali pasa halmai 11,5 km-re. Jedd délnyugati határában földcsuszamlás létrehozta halmok találhatók, melyek között 1662-ben Ali pasa is táborozott. Kincses utca a kincses dombokhoz - Az elmúlt napok esőzései után, végre kisütött a nap.
- Németkalap 11,6 km-re. Ezek közül talán a Németkalap a legkevésbé ismert. Könnyebbítés - Gondolom, hogy többen próbálkozhattak a doboz megkeresésével, de nem számoltak be a kudarcról.
- Unitárius templom Nyárádszentlászló 11,8 km-re. Keletre néző szentélye törpe dongaboltozattal, köríves diadalívvel s egyetlen déli fekvésű keskeny ablakával román kori. Madárábrázolásos régi sírkövek - A helyszínre érkezve már az alsó kapun beléptem a templomkertbe.
- Kilátàs a semmibe Somos-tető 12,3 km-re. Somos-tető, Marosvásárhely. Kárpotlás - Folytatva az utam a célom felé meg kellett kerüljem az állatkertet.
- Máriaffy-kápolna Marosszentgyörgy 12,4 km-re. Marosvásárhely marosszentgyörgyi határánál levő temető északi részén a Máriaffy család temetkező helye és kápolnája található. Cseles - Jo rejtes.
- Kápolna utcai forrás Marosvásárhely 12,4 km-re. Nincs szigoruan Marosvásárhely területén, mert a páratlan számu oldalon lévén, Marosszentgyörgyhöz tartozik. Husvet - Husveti unnepi hangulatban egy laza delutani tekerges alkalmaval kerestuk fel a ladat.
- Nyárádszentimrei templom és harangláb 12,5 km-re. Szent Imre tiszteletére szentelték fel, a falu a templomáról kapta a nevét. Szent Imre szobor - Nyárádszeredából hazafele választottam ezt az útvonalat: Seprőd - Abod - Makfalva - Szolokma - Etéd - Énlaka - Székelypálfalva.
- Minotaurusz Marosvásárhelyi állatkert 12,7 km-re. Távcsőre szükséged lehet, de nem a kereséshez. Dobozrablók - Szeretnék egyszer találkozni egy dobozrablóval, amikor megtalálja a dobozt, és nem teszi vissza.
- Koronka dombjai 12,9 km-re. A hely varázsa - Nem feltétlenül keresem a kényelmetlenebb megközelítésű rejtekhelyeket, de ezen a helyen, itt akadtam biztonságos rejtekre.
- Rigmány 12,9 km-re. Az 1567-dik évi regestrum 8 kapuval hozza Rygmany néven. Második alkalommal itt - A helyet már ismertem, 2010 novemberében már jártam itt.
- Állatkert Somostető Marosvásárhely 12,9 km-re. Turisztikai szempontból a Tisztviselő-telepre és a természeti szépségét ma is őrző Somostetőre osztjuk. Somos-tető - Séta közben sikerült megtalalni az egyik rejtekhelyet.
- Levendula Koronka 13,1 km-re. Koronka, Alsó utca 167 szám.
- A református templomkert tujabokrai Backamadaras 13,1 km-re.
- Suvadás Nyárádselye 13,2 km-re. Túrabot nélkül senkinek sem ajánlom. Karbantartás - A tegnap délután sikerült újra eljutnom Nyárádselyébe és ellenőriztem a rejteket.
- Református templom Backamadaras 13,2 km-re. Már 1392-ben jelentkezik oklevélben Bachka Madaras néven. Megint bodobácsok leptek el mindent - A rejtek körül is sok volt a bodobács, de mégis sikerült egyből a dobozt kitapogatnom anélkül, hogy érintettem volna a bodobácsokat.
- Botanikus kert Marosvásárhely 13,3 km-re. Bejárata a pszichiátriai és gyermekklinika között van. Doboz a bokorban - Ellenőriztem ma ezt a rejteket.
- Ortodox fatemplom Marosvásárhely 13,3 km-re. Az Ur Gondviselese rajta volt, de eltavozott - Anno a frissen megepitett templom frissen odatelepitett popajaval is valtottam par szot.
- Református templom Nyárádmagyaros 13,3 km-re. 1590-ben már egyházát említik, ami legalább kápolna létét tételezi fel.
- Református templom Koronka 13,3 km-re. Koronka régi templomát magas védőfalak vették körül.
- Marossárpataki tavak 13,4 km-re. Maros megyében több vizes terület létezik, amelyek fontosak a vízimadarak élővilágának szempontjából, ilyen a Faragó–Marossárpatak térségében levő 235 hektárnyi tó-lánculat. Lehangoló élmény csalódással - Kevéssel sötétedés előtt érkeztem a helyszínre.
- Somostetői színpad Marosvásárhely 13,4 km-re. Hosszú évekig elhanyagolt állapotban volt, de jelenleg fel van újítva. Időhúzás - Ma láttam, hogy megjelent ez a rejtés.
- Weekend Dragon Marosvásárhely 13,4 km-re. Már rég elúszott - Már vagy 4-5 éve elhajóztak a smekkerek vele, így se sárkány, se hajó, se kincs, se láda.
- Hétfák Marosszentgyörgy 13,5 km-re. A Hétfák nevű hely valamikor Marosvásárhely közkedvelt fürdőhelye volt, magas, terebélyes fekete nyárfákkal. Csemeték - A Cementlapoktól jöttem, hogy megkeressem az új csemetéket.
- Kosárdombi forrás Marosvásárhely 13,5 km-re. A marosvásárhelyi Kosárdombi forrás a Bükkös utca 12B számú tömbházzal szemben található.
- Toldalagi-kastély Koronka 13,5 km-re. A Toldalagi-kastélyt 1830 körül Toldalagi Ferenc építtette a régebbi 17-dik századi kastély helyére, amely 1630-ban már állt.
- Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem 13,5 km-re. Az 1944-es kiürítési parancsok és a háborús viszonyok ellenére a tanítás folytatódott az egyetemen és 1945-ben felvette a Kolozsvári Bolyai Tudományegyetem nevet. Sajnos ez mar nincs itt - Mas csoport doboza volt elrejtve a megjelolt helyen.
- Koronka kilátója 13,5 km-re. Hogy történt, hogy nem, de megtaláltuk - Miután a kicsi unokahúgommal megnéztük a halacskákat és a szép tavirózsákat a Sapientia tavánál, eljöttünk ide is, hogy kimásszunk a kilátó tetejére.
- MOGYE Könyvtár Marosvásárhely 13,6 km-re. A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem könyvtára a Kapisztrán János és István király, ma Gheorghe Marinescu utca 38 szám alatt található. Nem találtuk mi sem - A fehér hatalmas kutya a helyén, és ugattott is eleinte.
- Szerelmesek parkja Marosvásárhely 13,6 km-re. Másodikra - Egyszer már megprobáltam, másodikra sikerült.
- Sándor János-forrás Marosvásárhely 13,7 km-re. A marosvásárhelyi Sándor János-forrás a Székely Vértanuk utca szerpentinjei alatt, a Székely Vértanuk emlékműve mellett található. Az első csorgó - Első nekifutásra meglett.
- Református templom Nyárádselye 13,7 km-re.

Kripta Székelykál románul - in limba romana: Caluseri


Történelmi-kulturális értékek - Maros megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Kripta adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában - Székelykál térkép
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

 • Újrapróbálom - A régi, beomlott kripta helyén lévő gödröt betömték...
 • Diófa - Úgy gondoltam, hogy próbáljunk meg újra a régi helyen rejteni egy dobozt, mert az új hely, vagyis a bokor egy sírfelújítás áldozata lett...
 • Szerintem a helyén van - A megtalálást segítő információ nem költői gondolat...
 • Eltűnt - Ez a doboz nem akar megmaradni, mert a valóságban is eltűnt, nem csak a világháborúban...
 • Geodoboz a szemetesgödör közepén - A geodobozt nem kellett sokat keressem...
 • Gödör - Sokáig kerestem a megadott koordinátáknál, de eredménytelenül...

Sikerült eljutni Székelykál környékére? Tetszett a Kripta? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3730 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.