Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Borospataka Gyimeskozeplok
Bagolyvar Gyimesfelsolok
Banya pataki volgyhid
Vizimalom Gyimeskozeplok

Hozzászólások
Setétpatak...
Setét nem volt, patak igen s doboz is felette...
Elhanyagolt fürdő...


Sziklavilág - Setétpataka

Sziklavilág - Setétpataka


Sötétpatak az Erős-hegy lábánál található. A Gyimesközéplokhoz tartozó falut szórványos házcsoportok alkotják. A szép házak jellegzetes, négyszögű beosztású kertjei hosszan felfutnak a meredek hegyoldalakon. Látványosságai közé tartozik a setétpataki fürdő épülete, pár méterrel odébb pedig egy jóízű borvízforrás.

Időpont: 2012 május 19
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz

A Sötét-patak mentén haladva, a piros piros kereszttel jelzett túraútvonalon juthatunk fel a Kondra-kereszthez, majd onnan jelzetlen ösvényen, havasi legelőn a Hármaskőhöz. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Sziklavilág - Setétpataka rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.05 másodperc