Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Borzsovafürdő

Borzsovafürdő


Borzsovafürdő Csíkborzsovától keletre, a Csíki-havasokban fekszik, a Borzsova pataka mentén. A terület élővilága nagyon gazdag. Fő élőhelyei a patak, a patakot kísérő láp, a környező gyepek és erdők.

A kanyargós patak mellett nagy számban találunk forrásokat. Legjellegzetesebb állata a folyami rák. A patak vándorlási útvonalként szolgál a gyepi béka (kecskebéka) számára. A patak menti lápot meszes vizű források táplálják, amelyek helyenként mésztufapadokat alakítottak ki.

Több ritka növény él itt, köztük a szibériai...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Borzsovafürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kobanya Csikdelne
Katolikus templom Csikszentmiklos
Katolikus templom Csikborzsova
Kis Havas Csikszepviz

Hozzászólások
Pixel
Mosolyka...
Mosolykás doboz...
Meglepetés rejtek...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc