Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hőség-domb kőtojása

Hőség-domb kőtojása


A Hőség-domb kőtojása rejtekhely

Mivel a helyet nem a legkönnyebb megközelíteni, ajánlom a segédpontok letöltését, azok használatát. Mi az úgynevezett Biku útja (E00027) mentén jutottunk fel a kopár, dombos gerincre. Ez a hosszabb, de talán a legkényelmesebb út. Nem ajánlom az erdészháztól a légvonalban történő megközelítést. Mi itt jöttünk le, ez a...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
9340
9340
9342
9342
9343
9343
9344
9344
Kőtojás 1
Kőtojás 1
Kőtojás 2
Kőtojás 2
Kőtojás 3
Kőtojás 3
Kőtojás 4
Kőtojás 4
A kőtojás 5
A kőtojás 5

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hőség-domb kőtojása rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kelnek
 • Kakucs vara
 • Lakotorony Szaszorbo
 • Erodtemplom Szaszorbo
 • Evangelikus erodtemplom Szaszsebes

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A kőtojás megközelítése

  Pedig gps koordinátánk is volt...
 • Hőség-domb kőtojása

  Nem kis munka volt megtalalni a kotojast...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc