Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Naszály-vízesés - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Naszály-vízesés

Naszály-vízesés | Hol van ez a hely?

Naszály-vízesés

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Naszály-vízesés Vízesés 7007 7008 Ferde vízfolyás Lépcső zuhatag Naszály-vízesés 7015. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Naszály-vízesés fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Naszály-vízesés! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Naszály-vízesés közelében?
Kis-Nemere nyerge Nemere-hegység. 10.4 km-re. (érdekes hely geoládával) Fáraó-szikla Kománfalva. Fáraó-szikla - Kománfalva. Fáraó két emberfejjel - Érdemes leereszkedni a patak medrébe is, ahol szintén látványos kőzetrétegek láthatóak, melyek hasonlóak az út mentén levőkhöz. (különleges hely geodobozzal)
Kőgomba Kis-Nemere. A Kis-Nemere körül elszórtan több gomba-, torony- vagy piramisszerű sziklaképződmény található. (különleges hely geodobozzal)
Saj havasa Csíki-havasok. 10.9 km-re. A Saj havasa 1553 m magas, a Csíki-havasok legmagasabb csúcsa. (különleges hely geodobozzal)
Kislépcső-vízesés Kománfalva. A nehezebb megközelítés - Az erdő mélyében levő vízesést több módon is meg lehet közelíteni. Magyar-Nemere-csúcs. A csúcson egy lapos sziklakilátó található, ahol tiszta időben szép kilátás tárul elénk.
Dofteana-szurdok Doftána. A 1,5 km hosszú szurdokban több, kis vízesés található. Zöld erdő mélyén, kis patak szélén - Ez a rejtekhely egy élmény, a visszahajló kő, a kis vízesések és a nagy erdő adják a hangulatot.
Maguricea-domb Dormánfalva. Két csúcsos kiemelkedése van, az egyik 522 m, a másik 512 m magas.
Tanyavilág Csobános. Állandó lakosai kevesen vannak, gyakorlatilag erdőkitermelő munkatelep.

Naszály-vízesés románul - in limba romana: Cascada Nasolea


Természeti értékek - Bákó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Naszály-vízesés gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Mohás gyökerek - Leereszkedtünk a meredek oldalon, megcsodáltuk a vízesést, vissza, át a hídon és a sétányos oldalról is megközelítettük...
 • Üdítő - Elsőnek találtuk meg ezt a gyönyörű, üdítő helyet...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Naszály-vízesés? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Úzmezei víztároló
Úzmezei víztároló 5.11 km-re
RH1780 Úzmezei víztároló
Kápolna az Úz völgyében
Kápolna az Úz völgyében 5.21 km-re
RH1778 Kápolna az Úz völgyében

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Bákó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.