Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Angyaljaras Kezdivasarhelyen
Reformatus templom
SZNM 4 Kezdivasarhely
Cehtorteneti Muzeum Kezdivasarhely

Hozzászólások
Hűlt helye...
Re: Molnár Józsiás-park Kézdivásárhely...
Re: Molnár Józsiás-park Kézdivásárhely...


Molnár Józsiás-park Kézdivásárhely

Molnár Józsiás-park Kézdivásárhely


A Kézdivásárhely központjában található Molnár Józsiás-park, a város kiemelkedő személyiségéről, Molnár Józsiásról kapta a nevét.

Időpont: 2012 május 6
Az átalakítás időpontja: 2013 július 21
Rejtekhely geodoboz nélkül

Molnár Józsiás

1841. január 2-án született Kézdivásárhelyen. Apja, id. Molnár Józsiás, jómódú földbirtokos és kereskedő volt. A szabadságharc idején tüzérfőhadnagyként ő volt a puskagyártó...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Románia látnivalói

Keressétek meg a Molnár Józsiás-park Kézdivásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc