Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sárkánylik menedékhely - Fogarasi-havasok

Sárkánylik menedékhely - Fogarasi-havasok


A Fogarasi havasok gerincen talalhato 2175 m magassagban. Minden gerincvandor erinti csak lehet , hogy nem tudja. A Sarkanykapu ahogyan a turistairodalom elnevezte nem mas mint az Arpas nyeregben talalhat Arpas kapu. Fontos turisztikai elagazas. Innen leereszkedhetunk a Kecske (Capra) menedekhazhoz a sarga kereszten majd erintve a Transzfogaras muutat.

Időpont: 2014 szeptember 16 Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Ez mar palota a kunyho helyett
Ez mar palota a kunyho helyett

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Sárkánylik menedékhely Fogarasi-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
  • Zerge-nyereg
  • Paltin nyereg
  • Podragu tavak
  • Doamnei nyereg
  • Sziklakapu - Bilea-volgy

  • Hozzászólások

    Pixel


    A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc