Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
CET Nagyvárad - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Különleges látnivaló(általános kép - különleges látnivalók)

CET Nagyvárad | Hol van ez a hely?

Első és legnagyobb problémája Nagyváradnak a CET, amely meleg vízzel és fűtéssel látja el a várost. A CET magas kéményeiből nem egyszer láttunk már előtörő, fekete, egybefüggő füstfelhőt, amely az éj leple alatt szürkére színezte a fehér havat vagy épp csak a fehér felületeket.

Nem egyszer volt úgy, hogy az ember saját bőrén érezte a szálló pernyét, vagy épp csak a pernye beborította a földet. Persze már számos tervezet van a CET rehabilitációjára, és már készülnek egy környezetbarátabb megoldással, de ki tudja mikor lesz az. Addig is a CET továbbra is ontja magából a fekete füstöt, mint Mordorban a Végzet hegye.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a CET Nagyvárad fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a CET Nagyvárad! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a CET Nagyvárad közelében?
Szent Anna-Orsolyita rendi templom és egykori apácazárda Nagyvárad. Fekete Sas fogadó Nagyvárad. Fekete Sas fogadó - Nagyvárad, 1909.
Megyei Kórház Nagyvárad. Megyei Kórház, egykori Pénzügyi Palota, épült 1806-ban - Nagyvárad.
Ady Endre emlékmúzeum Nagyvárad. A park közepén lévő kicsiny emlékmúzeumot 1957-ben létesítették, abban az épületben, amelyikben a múlt századi "Mülleráj" üzemelt. Nosztalgia - Váradi tartozkodásom alatt egy nosztalgikus séta keretében kaptam meg a geodobozt.
Zöldfa fogadó Nagyvárad. Zöldfa fogadó, Nagyvárad, egykori vengéglátó egység, 1760.
Fuchsl palota Nagyvárad. Fuchsl-palota - Nagyvárad, 1902 1903.
Garasos híd Nagyvárad. Kábeles híd - Megkerült egy filmes geodoboz ami kikandikált a rejtekhelyről. (érdekes hely geoládával) Garasos hid emlektablaja Nagyvarad.

CET Nagyvárad románul - in limba romana: CET Oradea


Különleges látnivalók - Bihar megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • CET Nagyvárad gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Váradi séta - Gyengén pöfékelt a kémény, viszont a környéken valami egyéb ipari létesítmény förtelmes bűzt terjesztett...
 • Uj doboz - Füst, füst es meg egyszer füst...
 • Gugli utcakép - Igen, ez az úgynevezett Gugli Utcakép, vagy Utcanézet...
 • Látszik - Ha elég mélyre mész, látszik a rejtekhely-fa is...
 • Műholdfelvétel a Gugli térképen - Érdemes rákattintani a ládaoldalon, a gugli-térképre mutató hivatkozásra...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a CET Nagyvárad? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Római katolikus bazilika
Római katolikus bazilika
Római katolikus bazilika, Szűz Mária mennybemenetele római-katolikus székesegyház - Nagyvárad.
Szigligeti Színház
Szigligeti Színház
A Fellner-Helmer bécsi tervezőintézet tervei alapján, 1899-ben kezdik el a színház építését neoklasszicista homlokzatú, neorokkokó belsejű stílusban.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Bihar megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.