CET Nagyvárad - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Santandrei - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Bihar megye

CET Nagyvárad

Első és legnagyobb problémája Nagyváradnak a CET, amely meleg vízzel és fűtéssel látja el a várost. A CET magas kéményeiből nem egyszer láttunk már előtörő, fekete, egybefüggő füstfelhőt, amely az éj leple alatt szürkére színezte a fehér havat vagy épp csak a fehér felületeket. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a CET Nagyvárad rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
13110 Ady Endre Nagyvarad. 13420 Fekete Sas fogadó. Fekete Sas fogadó. 13518 Szentlélek kiáradása plébániatemplom kertje. 13690 Megyei Kórház. Megyei Kórház, egykori Pénzügyi Palota, épült 1806-ban. 13800 Ady Endre emlékmúzeum. A park közepén lévő kicsiny emlékmúzeumot 1957-ben létesítették, abban az épületben, amelyikben a múlt századi "Mülleráj" üzemelt. 13832 Zöldfa fogadó. Zöldfa fogadó, Nagyvárad, egykori vengéglátó egység, 1760. 14158 Fuchsl palota. Fuchsl-palota. 14168 Garasos híd. 14202 Millenniumi emlekoszlop Nagyvarad. 14215 Garasos hid emlektablaja Nagyvarad. 14620 Nagyváradi Egyetem Gyógyszerészeti Kara. A Nagyváradi Egyetem Gyógyszerészeti Karának épülete, az egykori Kereskedelmi Csarknok. 14689 Görög katolikus papnevelde. Görög katolikus papnevelde. 14846 Emanuil Gojdu Nemzeti Kollégium. Emanuil Gojdu Nemzeti Kollégium. 16545 Gomba-kilátó. 16824 A nagyváradi vár. Ezen a 150 000 négyzetméteren, 9 évszázadon át egyik itt álló építménynek sem volt nyugodt története. 31227 Bihar földvára. A hajdani Biharvár, Bihar vármegye névadó székhelye lett. 37592 Félixfürdő. Félixfürdo Nagyváradtól 8 km-re fekszik, a nagyváradiak népszeru üdülohelye.

Különleges látnivalók - Bihar megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Református templom 2.49 km-re. RH1485 Református templom Nagyvárad
Szent Vince Római Katolikus Intézete 3.42 km-re. Szent Vince Római Katolikus Intézete, épült 1868-ban - Nagyvárad.
Római katolikus püspöki palota 3.52 km-re. Római katolikus püspöki palota 1762-1776 - Dacia sugárút, Nagyvárad.
Római katolikus bazilika
Római katolikus bazilika, Szűz Mária mennybemenetele római-katolikus székesegyház - Nagyvárad.
Partiumi Keresztény Egyetem 3.73 km-re. RH3944 Partiumi Keresztény Egyetem Nagyvárad

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Váradi séta - Gyengén pöfékelt a kémény, viszont a környéken valami egyéb ipari létesítmény förtelmes bűzt terjesztett...
 • Uj doboz - Füst, füst es meg egyszer füst...
 • Gugli utcakép - Igen, ez az úgynevezett Gugli Utcakép, vagy Utcanézet...
 • Látszik - Ha elég mélyre mész, látszik a rejtekhely-fa is...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.