Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mária-kő északkeleti lelátó - Békás-szoros

Mária-kő északkeleti lelátó - Békás-szoros


A Mária-kő a Békás szoros délkeleti részén, a szurdok és a Kis-Békás patak között ékeskedik. A Gyilkos-tóhoz látogató turisták egyik attrakciós pontja.

A Cifra-nyeregből indulva kényelmesen közelíthetjük meg a Mária-kő déli oldalát. Jelzetlen, de jól kitaposott ösvény vezet keleti irányba az Észak-keleti lelátóhoz. 300 m magas, függőleges sziklafal tetejéről nézhetünk le a Pokol-torkában kígyózó úton közlekedő parányi autókra, a Kis-Békás tajtékzó vizére. Lenyűgöző...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kirándulás

Keressétek meg a Mária-kő északkeleti lelátó Békás-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Magyarok hidja
Maria-ko Deli fal
Kis-Bekas kilatopont
Felso fuggohid Kis-Bekas

Hozzászólások
Pixel
Kilátás...
Pánik...
Mini Rejtekhely-találkozó fénypontja...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc