Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Árnyék oldala - Csíkmindszent

Árnyék oldala - Csíkmindszent


Csíkmindszent és Kotormány között egy hegygerinc található, mely kelet-nyugat irányban helyezkedik el. Neve az Árnyék. A Csíkmindszent felőli oldalában, viszonylag rendezetten, egykor néhány fenyőt ültettek.

Észak felől nézve, az Árnyék oldala egy festői liget látványát nyújtja. Kiváló fotótéma lehet ez a fotósoknak, és szemet gyönyörködtető táj, a figyelmes átutazók számára....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Szekérút az Árnyék felé
Szekérút az Árnyék felé
Árnyék oldala
Árnyék oldala
Visszatekintés
Visszatekintés
Csíkmindszent
Csíkmindszent
Eső közeleg
Eső közeleg
Kilátás az Árnyék oldalából
Kilátás az Árnyék oldalából
Fenyőcsoport
Fenyőcsoport
Tobozok
Tobozok
A völgy
A völgy

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Árnyék oldala Csíkmindszent rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Csikmindszent
 • Sarlos Boldogasszony-kapolna Kotormany
 • Bukk feje Csikmindszent
 • Ako kapu
 • Hosszuaszo

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szép hely

  Kellemes hangulatú völgy...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc