Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kiralykut
Gyerekek palotaja Marosvasarhely
Gecse Daniel forras
Tisztviselo telep

Hozzászólások
Masfel kilos kovet talaltam a geodoboz helyett...
Vaskezűek?...
Sokan a forrásnál......


Cserealji forrás - Marosvásárhely

Cserealji forrás - Marosvásárhely


Ez a forrás így mutatkozik be az Iwiw-en: A Cserealji forrás, régi nevén Büdöskút, a Csereerdő alján, egy gödörben tör a felszínre. Már 1630-ban említik a nevét. 1976-ban a forrást kiépítik, körülötte a környék lakói pihenőparkot, és szabadtéri színpadot létesítettek.

Jelenleg a régi Tudor lakónegyedben lakom, ide várok mindenkit, akit köt valami hozzám, pl. focizás a szobor körül, gitározás, koncert, miccsezés, cigizés a színpad mögött, sörözés, szerelmek, stb. És nem utolsósorban a finom vizem. Várom fényképeiteket, hozzászólásaitokat, javaslataitokat! (A pökhendi, hülye megjegyzéseket...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély természeti értékei

Keressétek meg a Cserealji forrás Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc