Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Asztalkő - Csíkkarcfalva

Asztalkő - Csíkkarcfalva


A gyalogtúra egy meredek kaptatóval kezdődik a Loki borvízforrástól, az elég ritka, de azért követhető kék kereszt jelzés mentén. A tetőre kiérve, a földön heverő jelzőtáblák látványa fogad. Az egyiken a Kitérő az Asztalkőhöz 10 perc felirat olvasható, de ez a tábla is a földön van.

A kék háromszöget kellene tovább követni, de csak a közelben van egy jelzés. Ha volt is valamikor jelzett ösvény, azt jelenleg benőtte a növényzet, az erdő. Ezért picivel tovább, a segédpontoknál megadott letérőnél, érdemes elhagyni a kék kereszt jelzést.

Balra találunk, egy élesen visszaforduló széles ösvényt,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Látnivalók

Keressétek meg a Asztalkő Csíkkarcfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Az Asztalko fele
Nagyloki borviz
Kicsiloki-borviz
Kobanya Hidlas

Hozzászólások
Pixel
A rövidebb, kényelmesebb, és könnyebb út...
Gyönyörű őszi táj fogadott...
Biztos vagy benne?...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc