Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mozdonymúzeum - Resicabánya

Mozdonymúzeum - Resicabánya


A resicabányai rendező pályaudvar előtt létrehozott szabadtéri múzeumban tizenhat, Resicán gyártott, ma is működőképes, gőzmozdony található.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Mozdony-múzeum 2
Mozdony-múzeum 2
Mozdony-múzeum 3
Mozdony-múzeum 3
Mozdony-múzeum 4
Mozdony-múzeum 4
A parazsat zabáló paripa és a drótszamár
A parazsat zabáló paripa és a drótszamár
Impozáns masina
Impozáns masina
Csak semmi elektronika!
Csak semmi elektronika!
Resicza
Resicza
Nagy mozdony
Nagy mozdony
Technikai információ
Technikai információ
Az első magyarországi mozdony
Az első magyarországi mozdony
A gyártó cég
A gyártó cég
E mán román
E mán román

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Mozdonymúzeum Resicabánya rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kemenceszek tava
 • Beganyiresd tava
 • Oslenytani lelohely Apadia
 • Ferencfalva tava
 • Popovac barlang

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Vonat

  A doboz nem lett meg, viszont láttam sok mozdonyt...
 • Resitza

  Utban a Néra völgye felé meglátogattuk a resicai mozdonymúzeumot...
 • Mozdonyok közt

  Jó pár kilométer után tűző napsütés alatt érkeztem meg Resicabányára, és már nagyon szerettem volna tudni, hogy hol lesz a szállásom, de azért jó volt végignézni minden egyes mozdonyt, latolgatni teljesítményét, elképzelni, hogy kik tervezték, és építették meg, milyen körülmények között, és hol végezte munkáját...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc