Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bodvaji Emberfej-szikla - Fenyves-patak völgye

Bodvaji Emberfej-szikla - Fenyves-patak völgye


A Fenyves-patak völgyében, kb. 230 m távolságra északra a bodvaji vashámortól, az út szélén egy érdekes, mohás, zöld sziklatömböt találunk. Bodvaji emberfejnek hívják, az elnevezés azoktól származik, akik a környéken a turistajelzéseket festették.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Emberfej-szikla
Emberfej-szikla
Részlet
Részlet
Bodvaji emberfej
Bodvaji emberfej
Madársisak - 1
Madársisak - 1
Madársisak - 2
Madársisak - 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bodvaji Emberfej-szikla Fenyves-patak völgye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Piknikezohely Bodvaji vaskoho
 • Bodvaji vashamor
 • Bodvaji temeto
 • Buzgo borviz
 • Elek apo feredoje

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Moha tömb

  Bodvaji túra során ez a nagy kőtömb felhívta a kislány figyelmét...
 • Szikla

  Ez egy könnyű drive in doboz...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc