Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nagy-kő-havas csúcs

Nagy-kő-havas csúcs


A menedékháztól a Nagy-kő-havas csúcsáig a piros sávval jelzett ösvényen juthatunk el. A csúcsot az északi oldalon érdekes, 8-10 m magas, kúp alakú, konglomerát sziklák építik fel.

A csúcstól délkelet irányba, mintegy 30 méterrel a gerinc alatt egy forrás található. A forrástól jobbra, az erdőszélen, egy kis gerendákból ácsolt menedékhely.

A Nagy-kő-havas csúcsa egy keskeny, lapos tető, ahonnan csodálatos kilátás nyílik minden irányba. Az egész Kárpát-kanyarulat látszik innen. A Bucsecs fenséges látványa,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Nagy-kő-havas csúcs rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
A Nagy-ko kogombai
Irott ko
Csur-kapu
Ko havas farka

Hozzászólások
Pixel
Brassó felett...
Kincs a geoládán kívül...
Nagy-kő csúcs 7létrán át...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc