Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kájoni János mellszobra - Ferences kolostor - Csíksomlyó

Kájoni János mellszobra - Ferences kolostor - Csíksomlyó


A csíksomlyói ferences kolostor udvarán állították fel 1972-ben, a szerzetes rendház egykori tudós papjának Kájoni Jánosnak (1627 - 1687) a mellszobrát.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kájoni János
Kájoni János
A négyszögletü udvar
A négyszögletü udvar
Belső udvar
Belső udvar
Virágok az ablakban
Virágok az ablakban
Kájoni János mellszobra
Kájoni János mellszobra
A szobor távolabbról
A szobor távolabbról
Napóra - 1
Napóra - 1
Napóra - 2
Napóra - 2
Napóra - 3
Napóra - 3
A ferences kolostor bejárata
A ferences kolostor bejárata
A kegytemplom tornyai
A kegytemplom tornyai
A kolostor udvara
A kolostor udvara

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kájoni János mellszobra Ferences kolostor Csíksomlyó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Nepomuki Szent Janos-kapolna Csiksomlyo
 • Domokos Pal Peter szobor Csiksomlyo
 • Baratok feredeje
 • Szent Istvan Korona Csiksomlyo
 • Jezus hagoja keresztut

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Kolostor

  Az igazság, hogy nem lehetett felhőtlenül keresgélni, mert tényleg sok az ablak meg aztán szombat lévén, eléggé forgalmas volt a hely...
 • Bevonultunk és bezártak a kolostorba

  Tíz perccel este 8 óra előtt érkeztünk, szerencsére a ferences kolostor bejárati ajtaját nyitva találtuk, hasonlóképpen az egyik ajtót, amelyik a folyosóról nyílik a belső udvarra...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.09 másodperc