Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nagy-aratás - Máréfalva

Nagy-aratás - Máréfalva


A Pokoláztól tovább az út elhagyatott katonai radarok mellettt visz tovább, a szemétfeldolgozóig. Most már sejtjük, honnan jönnek a teherautók, és minek lett ott aszfalt.

A tetővel szemközt a Máréfalvi üregek tátognak. A rejtek a Föld-égés tetőtől délnyugatra, a Halastó nevű helytől délkeletre, a Nagy-aratástól délre található....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Nárcisz
Nárcisz
Természetbarát járgányok
Természetbarát járgányok
Radar
Radar
Virágok
Virágok
Pásztorkutyák az út mellett
Pásztorkutyák az út mellett
Ezek micsodák?
Ezek micsodák?

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Nagy-aratás Máréfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Marefalvi regi temeto
 • Katolikus templom Homorodremete
 • Feheres patak vizesesei
 • Egykori szelmalom Homorodremete
 • Marefalva vedbarlangjai

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A rejtek már üres volt

  Székelyudvarhely irányából tartottam hazafelé...
 • Virágtenger

  Összekötöttük a kellemest a hasznossal, és miután megszedtük a markunkat nárcisszal megkerestük ezt a geodobozt is...
 • Nárciszmezők

  Már többször készültem, hogy egy dobozt rejtsek ezen a vonalon, mert tényleg szép a kilátás, megéri felkeresni...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc