Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Putna vízesése 2

Putna vízesése 2


A Putna vízesés a Putna folyó bal oldalán, természetvédelmi területen található. A vízesés intenzív tektonikus folyamatok következtében alakult ki.

Hossza 76 méter, és 14 méteres szintkülönbséget figyelhetünk meg. Megközelithető a DN 2D nemzetí úton Kézdivásárhelyről Ozsdolán át Focsani fele haladva, Lepsa község határában. Az úton, Ozsdolán túl, egy medve sétált át előttünk fényes nappal. Bár gyereknap volt, nem tűnt plüssmacinak. A Putna folyó bal oldalán,...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Vízesés eső után
Vízesés eső után
Illemhely
Illemhely
Kora hajnalban
Kora hajnalban
Egy még álmos fotós képe
Egy még álmos fotós képe

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Putna vízesése 2 rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Putna vizesese 1
 • Kadar-ut
 • Panoramas tisztas Nyaguj-teto
 • Ojtoz-forras feje
 • Bukkfa az Ojtoz-forras feje alatt

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Medvével találkoztam, a dobozra rátromfoltam

  Sötétedés után értem a helyszínre, Lipse településnél egy medve sétált át előttem az úton...
 • Aki GPS nélkül jár medvével találkozik

  Aki GPS nélkül jár rejteni, medvét lát az úton és rátromfol egy közeli dobozra...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.09 másodperc