Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Putna vízesése 2

Putna vízesése 2


A Putna vízesés a Putna folyó bal oldalán, természetvédelmi területen található. A vízesés intenzív tektonikus folyamatok következtében alakult ki.

Hossza 76 méter, és 14 méteres szintkülönbséget figyelhetünk meg. Megközelithető a DN 2D nemzetí úton Kézdivásárhelyről Ozsdolán át Focsani fele haladva, Lepsa község határában.

Az úton, Ozsdolán túl, egy medve sétált át előttünk fényes nappal. Bár gyereknap volt, nem tűnt plüssmacinak. A Putna folyó...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi és székelyföldi túrák

Keressétek meg a Putna vízesése 2 rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Putna vizesese 1
Kadar-ut
Panoramas tisztas Nyaguj-teto
Ojtoz-forras feje

Hozzászólások
Pixel
Medvével találkoztam, a dobozra rátromfoltam...
Aki GPS nélkül jár medvével találkozik...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc