Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kankóskert - Erdőfüle

Kankóskert - Erdőfüle


A Kankóskert Erdőfüle észak-keleti dombján, a Fok-tető alatt található. Megközelíthető a Fosztó utcából. A nárcisz népi elnevezése kankós virág, ezért hívják a helybeliek ezt a nárcisz rétet Kankóskertnek.

Időpont: 2014 május 24
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Kankóskert Erdőfüle rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Ferenczy Boda kuria
Kopjafas temeto Erdofule
Tortomai halomsirok
Romai katolikus templom romjai

Hozzászólások
Pixel
Nárcisz...
Fülest kaptunk...
Esőben...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc