Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ördög-hágó - Balánbánya

Ördög-hágó - Balánbánya


Balánbánya előtt 2,5 km-re, a Gálkút-patak szádától indulva, az Ördög-hágón keresztül megközelíthetjük a Hagymás, illetve a Naskalat főgerincét.

A segédpontoknál megadott helyen kell jobbra letérni, a Tibék patakán. Ez a piros kereszttel jelzett útvonal része, mely a 127B jelzésű megyei utat követi, szintkülönbsége 472 m, 5 km hosszú. Száraz időben személygépkocsival is járható, néhol viszonylag meredek.

Az út felső részében található a Bálintok patakának forrásvidéke,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély rejtett látnivalói

Keressétek meg a Ördög-hágó Balánbánya rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kodlato-nyereg
Terko-nyereg
Tolvaj ko
Sziklatarej Ter-ko

Hozzászólások
Pixel
Ördögi meredek...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc