Pixel

Vashámor - Szentkeresztbánya Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Vashámor - Szentkeresztbánya

Vashámor - Szentkeresztbánya


Az egykori Vlahicai Vasipari Vállalatnak egy egyedi ipartörténeti érték volt a birtokában, a 19-dik században épült szentkeresztbányai vashámor. Az oda tévedt kíváncsiskodókat Vigyázat, omlás veszély - Vigyázat, veszélyesen mély gödör feliratú táblák figyelmeztetik a veszélyre.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Néhány kép a Vashámor - Szentkeresztbánya képtárból:

Korhadó faszerkezet
Korhadó faszerkezet
Hiányzó tető
Hiányzó tető
Omlás veszély
Omlás veszély
Veszélyesen mély gödör
Veszélyesen mély gödör

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Vashámor Szentkeresztbánya rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Rejtekhely android alkalmazás

A Rejtekhely-keresés Erdélyben android alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
Angyaljárás Szentegyházán
Angyaljárás Szentegyházán 0.49 km-re
Tisztelt címzett: Szőcs István, és családja.
Ördög-tó
Ördög-tó 1.44 km-re
Szentegyháza határában fekvő vulkáni fennsíkon két igen érdekes természeti képződmény található, két állandó jellegű, nem időszakos tó.
Moly-tó
Moly-tó 1.6 km-re
Szentegyháza határában fekvő vulkáni fennsíkon két igen érdekes természeti képződménnyel találkozható, éspedig két állandó jellegű, nem időszakos tó.
Szelterszfürdő
Szelterszfürdő 2.73 km-re
RH1651
Szentegyháza Gyöngye
Szentegyháza Gyöngye 3.1 km-re
RH0098

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei

Pixel
 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordinátáinak és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás

Pixel
 • Omladozik - Valamikori szép, ma már múzeumi érckályhák készültek itt? Most már csak csupasz falmaradványok meredeznek a felhők fele...
 • Szomorú látvány - Nem egy szívderítő hely...
 • Romok - Másodjára sikerült megtalálni elsőre a szemközti vállalatnál bolyongtunk...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.10 másodperc