Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Angyalos - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Angyalos | Hol van ez a hely?

Honnan a falu szép neve, ha nem a reformáció előtti templom védőszentjéről, aki a két arkangyal, Szent György és Szent Mihály volt? Nos, lehet, hogy éppen róluk nevezték el a falut. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Angyalát... A hegyek Angyalosról nézve Ark-angyalos Alsó-Háromszék Emlékmű A templom Szekér A templom Angyalos. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Angyalos fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Angyalos! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak az Angyalos közelében?
SZNM 8 Eresztevény Gábor Áron síremléke. stáció - Eresztevény - Gábor Áron síremléke Gábor Áron 1849 július 2-án hunyt el a kökösi csatában.
Református templom Réty. Először a 16. (itt geodobozt is lehet keresni)
Unitárius templom Szentivánlaborfalva. A szentivánlaborfalvi unitárius templom 1826 -ban épült.
Állomás környéki tavak Sepsiszentgyörgy. A szemet, lelket nyugtatóan, a tóban kacsák is úszkálnak a halászok bosszantására.
Barokk kapu Zoltán Étfalvazoltán. Bodoktól délre az Olt bal partján található Étfalva.

Történelmi-kulturális értékek - Kovászna megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Angyalos gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Első dobozunk - Sikerült megtalálni a dobozkát, kicsit sáros, de ép állapotban...
 • ide jartam valamikor... - Valamikor a 2000-es evekben itt dolgoztam es epitettuk a fa- hazakat a nemeteknek (akkor meg a marka volt az ur) -mint a legot ugy kellett osszerakni...
 • Almafa - Ez is megvan!Rendezett templomudvara van a falunak,s benne egy múzeumba való szekér...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett az Angyalos? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Sepsibesenyő régi temploma
A Csente-tető alatt, a Bodoki havas lábánál a Besenyő völgyében a nyolcvanas évek második felében a patak elzárásával víztárolót alakítottak ki  Azóta épülnek a hétvégi házak.
SZNM 9 Római kasztrum
Székelyek Nagy Kincskeresése - 9.
Komollói Nagyvár
Komolló, Réty község egy része.
Református erődtemplom
Sepsiszentgyörgytől észak-keletre, a Szépmező északi részén, az Olt bal parti teraszán fekszik Gidófalva.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Kovászna megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.