Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Jepii-völgy vízesései - Bucsecs-hegység

Jepii-völgy vízesései - Bucsecs-hegység


Jepii-völgy vízesései - Bucsecs-hegység

Időpont: 2014 július 21A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz, pet előformaMegtalálást segítő információ......

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Vízesés 2
Vízesés 2
Vízesés
Vízesés
Virág 1
Virág 1
Virág 2
Virág 2
Virág 3
Virág 3
Virág 4
Virág 4
Virág 5
Virág 5
Virág 6
Virág 6
Virág 7
Virág 7
Virág 8
Virág 8
Virág 9
Virág 9
Virág 10
Virág 10

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Jepii-völgy vízesései Bucsecs-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Caraiman-vizeses
 • Szfinx - Babele
 • Baba Mare csucs
 • Caraiman parkany
 • Caraiman kereszt

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Vízesések

  A túránk második napján ragyogó napsütésben indultunk a Caraiman-kereszthez, a Babele menedékháztól...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc