Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Római katolikus templom - Marosszentgyörgy

Római katolikus templom - Marosszentgyörgy


Marosszentgyörgy legrégebbi és legszebb műemléke a helység feletti magaslaton található. Építése a XIV.-ik századra tehető, román-gótikus műemlék.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Marosszentgyörgyi katolikus templom
Marosszentgyörgyi katolikus templom
Emlékhely
Emlékhely
A mókus
A mókus
Petki-szobor
Petki-szobor
Imára kulcsolt kéz
Imára kulcsolt kéz
Katolikus templom
Katolikus templom
Templomtorony
Templomtorony

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Római katolikus templom Marosszentgyörgy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Tobb szaz eves tolgyfak Marosszentgyorgy
 • Mariaffi Lajos kastely Marosszentgyorgy
 • Marosszentgyorgy
 • Cinege teto
 • Mariaffy kapolna Marosszentgyorgy

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Mókusok, fürjek, és kutyák

  Igyekeznem kellett, mert lassan sötétedett...
 • Egy újabb jó rejtés

  Előbb nem ültem le a padra mert nedves volt, cipőfűzőkötést színlelve végigtapogattam az elérhető helyeket, de nem volt ott a doboz...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc