Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Tobb szaz eves tolgyfak Marosszentgyorgy
Mariaffi Lajos kastely Marosszentgyorgy
Marosszentgyorgy
Cinege teto

Hozzászólások
Mókusok, fürjek, és kutyák...
Egy újabb jó rejtés...


Római katolikus templom - Marosszentgyörgy

Római katolikus templom - Marosszentgyörgy


Marosszentgyörgy legrégebbi és legszebb műemléke a helység feletti magaslaton található. Építése a XIV.-ik századra tehető, román-gótikus műemlék.

1750-ben készült el a kazettás festett mennyezete. A templom tornyát 1823-ban építették. Ezzel egyidős az oltárkép, melyen Szent György képe mellett, a Petki- és Zichy-címer látható. A templom körül helyezkedik el a temető. Maroszentgyörgy a Mariazelltől Csíksomlyóig tartó Mária-út egyik stációja....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Római katolikus templom - Marosszentgyörgy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.12 másodperc