Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bilea-vízesés panorámapont - Fogarasi-havasok

Bilea-vízesés panorámapont - Fogarasi-havasok


A Bilea-vízesés megközelíthető a Bilea-vízesés-teleptől indulva, a piros pont jelzés mentén. Az útvonal hátránya, hogy zsákutca. A vízesés aljától nem vezet tovább jelzett turistaösvény. Amennyiben a kék háromszöggel jelzett túraösvényen indulunk, Bilea-tó célponttal, mielőtt feljutnánk a gleccserküszöbre, több helyen is remek rálátás nyílik a Bilea-vízesésre. Az első ilyen panorámaponton rejtettem el a geodobozt.

Rejtéskor én egyszer elgyalogoltam a vízesés aljához. Mivel nem akartam visszatérni, mezítláb átmentem a patakon, majd kikapaszkodtam a meredek oldalon. Itt nincs jelzett ösvény, csak egy, többnyire növényzettel benőtt csapás, amely kijut a kék háromszöggel jelzett ösvényre, közvetlenül a gleccserküszöb alá. A vízesésre...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Túrázás Erdélyben

Keressétek meg a Bilea-vízesés panorámapont Fogarasi-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Bilea vizeses
Sziklakapu - Bilea-volgy
Zerge-nyereg
Paltin nyereg

Hozzászólások
Pixel


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc